Nds 最好玩係邊隻game?

1001 回覆
190 Like 6 Dislike
真係好正
睇完個po 淘寶買左隻999in 1同3ds

召喚之夜本家嗰啲戰棋一集都冇玩爆過
但GBA嗰三隻鑄劍之夜玩晒
咁你要玩下了 RF3係系列最出名作品
細個玩覺得好恐怖
夜晚無端端會俾鬼追
唔知有無人玩過天誅?嗰陣時係咁整暗器同埋毒殺人
恭喜你買返個回憶,夜晚瞓喺度玩
記得玩埋3DS啲 Game
淨係薩爾達隻三角之力2已經值回票價
仲有節奏天國黃金版

Youtube好多鬼佬講DS 同3DS有乜滄海遺珠
好好睇
個eshop執咗反而仲多咗人講
高達00
3ds 點先玩到nds d game?
已經hack 左玩到download 既3ds game
呢隻其實上左switch,有中文
不過唔知無左雙mon會唔會影響體驗
個人嚟講最enjoy係4>>>(無法跨越嘅牆壁)>>>3>Oceans>其他
1就bug到唔想再掂,雖然開創先河真係好有意義,但有Frontier都已經唔可能再玩佢
2如果移植我都可以再戰
我覺得ds d game真係好多都好好玩
由其係好多小品/短遊戲 但都用盡佢機能又好玩 好有創意
3ds個陣高中開始有自己錢會睇住黎洗,又冇R4, 買親都係大作反而miss左唔少game
steam 版有民間漢化補丁
睇呢個Po先知道原來NDS咁多Game
Ggen DS最有機戰feel嘅Ggem
超執刀玩到要用雙筆玩,好正
點解switch唔出番個wii版本
果陣jump 明星大亂鬥有幾張附助卡要ban
星矢 杜拉格斯
正正經經好似任天堂出橫向打唔得咩 搞隻3D垃圾game
呢個細細個玩咗好耐,就係冒險sell嘢搵錢之後倒落個水池到,夠錢就會升高unlock唔同島。仲記得起橋果條友每次起好條橋就係到Bom Bom Bom(個動作好難形容,單手撐地下,碌鳩對著個天係到屌)
無雙mon唔好玩又對個故事唔好(拍擋變工具)
強烈推薦nds版
以前卡咗係個毛毛蟲boss到一路過唔到
我只係玩過1,但真係好撚正Melody(溫泉女)同Mist(第一個識嘅)唔知揀邊個
我記得我當年同咗溫泉女結婚
Wiiu 唔收皮應該出到
可惜無如果
街機
結界師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞