[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(40) FLAME RISES 港場DAY2~聲胃鵝既通胖啦!

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
想當年 IZONE 引左好多人入左 KPOP 坑(包括我),而今次班女又引左好多人第一次睇 KPOP 演唱會,睇黎下次都係直接搵代擦,我怕連牛都食唔到
第一次睇演唱會 之前最多算半個fearnot
9.30睇完個show完全抽離唔到
完全入曬坑 返到屋企一路睇返啲stage同leniverse
好想見多次佢地
睇你個名唔似新入坑韓團,點解咁失策
你睇樓上話小卡收幾錢張咪知點解攞
完全感受到 未睇之前中意nj多啲
依家fim完全屌打 個個好靚又有特色
好期待下次concert 買到靚位就正
我今次第一次睇韓團concert
之前睇izone係concert完咗先入坑
完場先睇到原來有小卡同一堆應援攞
真係唯有期待下一次
講真,只可以怪你地on9

派小卡 怪搞show單位elfasia做乜鳩?呢個係lesserafim fans club 線下粉絲活動嚟,有follow weverse佢地一定會見到

加上之前連登po都一直有pin左叫人留言,咁你地怪得邊個….. 加上場內外好多人揸住/問換卡,你都留意唔到真係除左衰on9 解釋唔同

但屌elfasia 搵閪場,閪飛買賣安排同內部炒飛hold飛呢啲就可以大力屌
冇攞到真係只可以怪自己衰on9冇做好準備
證明班女今次真係引左好多人第一次睇 KPOP演唱會,有D直頭垂直入坑,所以好多野唔知都唔出奇

櫻個髮型勁似露娜
本命手
現場睇佢哋跳舞真係好氣勢同埋好齊
我前日去左 基本上所有野都賣哂
演唱會比想像中正好多
佢哋一定要再黎香港同開個大場
睇左尋日個場,我身邊都幾多yujin fans。 成場大家都好好反應,個個fim 寶都有人大叫
個人覺得采源最多反應 真人睇真係幾正,利申本命Sakura
香港大場排期好難
Yunjin打少左個n啊..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞