屌你老母,千祈唔好買momax無線尿袋

179 回覆
40 Like 706 Dislike
我都用緊
唔知係我果隻係咁定點
唔用佢一排係會漏電
有時想用佢就無哂電
Apple 隻 pro max 差得3x%
不過最靚仔囉
apple都己經當啲用家係白痴咁設計個系統都係防唔到樓主
呢個牌子麻麻
試過尿袋壞咗去保養之後換一個新又係用一陣就壞
Momax 撐警架喎
無線尿袋暫時係咪兜兜轉轉都係原廠最好?(但貴)
既然全部都用 3.7V 標
咁永遠 Wh = mAh x 3.7V /1000 囉 都係成正比

況且差落電話舊電最終都係轉換到 3.7V
10000mAh 實際點都變成 (10000 x efficiency) mAh
MIC 還MIC, 起碼唔係momax ego 啲垃圾貼牌商先
個問題係依家尿袋唔止係叉電話。 handheld console/laptop 呢啲都係會用尿袋叉
好似laptop 咁 6100mAh 有啲儍鳩以為買個10000mAh
尿袋可以叉起碼0-100 一次
但係laptop 電係12V 實際70Wh 左右
而一個 10000mAh 大概37Wh
實際只可以叉50% 左右尿袋就無電
呢類問題淨係係連登都見過好多人問
//點解我個5000mAh 尿袋叉唔滿我部iphone// 之類
我12pro用落熱到仆街
又要除咗個殼先吸得實
人哋個brand都叫ego
預咗個ego大
你咁講班黃狗要摩擦取電啦
樓主買嘢唔睇尺寸 唔岩size然後上連登屌人 合理
屌,點知佢張圖剩係pro max黎,冇計啦大陸嘢係咁上下當俾智商稅
岩岩買左ego magpower gen4
用完拆落黎 我禁個電源制佢唔識熄
要等一陣佢先自己熄
要禁實幾秒
magsafe尿袋得蘋果自己玩曬其他全部都好撚熱 插線都係無15w
mfm認證又貴
果時CSL 有優惠5百幾入咗
依家用落仲係覺得好正
140w?
厚到仆街喎
咁我覺得佢真係應該加行字話圖係pro max 黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞