Apple 終於肯承認 iPhone 15 系列有嚴重過熱問題

204 回覆
218 Like 12 Dislike
啲idog
買部電話有問題竟然係爭住幫間公司辯護
人哋消費佢哋消費
消費到做咗隻狗咁
的確有15 / plus, 14 pro / pm, 12 pro都有人拍過片都係上到去四十幾度,共通點係iOS17
不過唔太多data所以唔覺姐,焦點去晒15 pro / pm度
解決方法係咪又 感應到某個溫度降頻就算
廢嘅
好心就似得我地an機咁
訓練到個個都係手機工程師
過熱撞app呢啲真係我阿爺都識解決
洗乜官方出手
連登一埋ifanboy死唔認
一堆
同時,蘋果強調,過熱問題與高階款 iPhone 15 Pro 和 iPhone 15 Pro Max 的鈦金屬外殼無關。蘋果還澄清過熱問題與新機改用更通用的 USB-C 沒有任何關聯。

r春袋底?
春袋當然要 r 啦! 仲要無時無刻咁 r 𠻹!
熱就無咩熱 但係電就真係倒水咁倒
個新case真心垃圾,
用兩日放褲袋條邊已經磨到無晒

之前幾代都用佢原裝皮套仲好新淨
DLLM唔係唔比你碳中和
但唔該你未搵到一個替代方案就要全世界人陪你一齊仆街
一個唔撚耐用的case有乜柒用
點解大陸人成日話iphone收唔好??? 又唔係好覺
依家都仲係咁

进入5G时代以来,很多国产手机和iPhone用了同款基带芯片的情况下,iPhone信号却更差。 为什么? 这是因为很多国产手机用的是高通的芯片「全家桶」,是配套的「SoC+基带芯片」组合,信号自然好。 而苹果用的是高通外挂基带,效果没有高通自己原生配好,也是情理之中。

係咪中国人用開華為信號站
連仔都忍唔住出聲笑柒idog
反正大部份用家都係whatsapp ig fb
3000幾蚊中階機貨仔都做到既野降下頻都睇唔出
班idog 都話冇問題 apple唔洗搞咁多野啦
蘋果研究到完美先比用家用
搵到係個bug
update下就解決到 算係咁啦
你仆街啦
佢可以周圍同人講連登官方迫害女權
有啲不滿apple又用呢啲狗招比人換機
我用咗幾日,寧願用返iPhone 14 pro max,佢哋話冇話咪冇,我自己真實體驗重要啲
睇怕都係
佢control freak
Board 比壓力佢 又有錢可賺 佢先答應
呢班就真係 ifandog,平時幫開 apple 講好說話嘅我都忍唔住屌鳩佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞