【十月新番】【芳文社】星靈感應

190 回覆
22 Like 0 Dislike
波那嗚
Q 支槍太大
明明佢支愛槍可以一手掌握
D超級社恐真係好撚煩,睇到個人好炆
會唔會做真火箭

我中度社恐
見到海果都覺得佢煩
你好,我是來自加沙星球的哈瑪莉絲

Men in Black
馬堤嗚
啲宇宙話好好笑
今集好番好多
講多咗十倍嘢
Do It Yourself
咁快就入房上埋床
套套都有羊宮
要教主角不斷吟詩先講到嘢
啲宇宙話越嚟越長
除非有外星科技

點可以完到夢
上套觀星果套都棄左
畫餅畫得太大諗唔到點推進主線
好心明明都有外星人就唔好咁貼地
畫粒GN粒子出黎推進下個劇情都好
真係唔知點推

Do it yourself
中學生搞樹屋其實都好困難

你話
好似白箱 搞動畫
登山少女挑戰行富士山
都尚好
睇左4集都睇唔到女主有成長過
暫時觀感同結他英雄同磁化差好遠
有冇人劇透下
芳文社 推
係囉
汽水樽火箭玩幾集咁點搞呀

可能第四條女可以用到外星人黑科技...?!
唔係點搞
最好永續到大學編

https://en.wikipedia.org/wiki/Oliver_Daemen
Oliver Daemen (born 20 August 2002) is a Dutch space tourist[1][2] who flew as part of the 20 July 2021, sub-orbital Blue Origin NS-16 spaceflight.[3][4][5] At the time of his flight he was 18 years old,[6] and became the youngest person (now second youngest), first teenager, and first person born in the 21st century to travel to space. Daemen, who is still the youngest man to have gone into space, is a licensed pilot.[7]

砌飛機仲現實啲,起碼上太空多數最好有飛機牌。都係去南極算啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞