一句講哂高登連登分別

336 回覆
568 Like 98 Dislike
以為琴晚玩爛左搞到唔再quote
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=6765402&type=HT

笑而不語

一姐HO_CHING 10分鐘
抄登篡高 係一次有組織 有預謀 有周詳計劃的行動

整個計劃甚至歷時超過五年

笑到我 白痴仔
正皮係比樓主咁用心教育連登仔

隻狗又反黎咬人
好驚

隻狗又反黎咬人
好驚

幫幫手啦9Up兄

隻狗又反黎咬人
好驚

牙祖乖狗仔
上連登高登都係毒撚
上連登高登都係毒撚

其實我有盡力同隻狗溝通
但係佢死R一面頸
Turns Out我只可以由佢係到吠

病徵:
1. 跟尾狗
人Up乜佢都跟人
2. 狗Up
講咩佢都唔會覆你 只會亂吠又冇Point
3. 冇打針
亂咬人

以上都可以喺2 3頁見到
有興趣可以碌上去

原來狗都可以做連衛兵
個app咁樣樣 不了
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=6765402&type=HT

笑而不語

笑到我 白痴仔

唔係講笑我懷疑部份高登仔有被迫害妄想症
其實我有盡力同隻狗溝通
但係佢死R一面頸
Turns Out我只可以由佢係到吠

病徵:
1. 跟尾狗
人Up乜佢都跟人
2. 狗Up
講咩佢都唔會覆你 只會亂吠又冇Point
3. 冇打針
亂咬人

以上都可以喺2 3頁見到
有興趣可以碌上去

原來狗都可以做連衛兵

哂氣啦你
上住連登撐牙蛆
個app咁樣樣 不了

所以我都只要電腦上/ 有時M版

笑而不語

笑到我 白痴仔

果到全部都係樓主呢D人
樓主第一批難民仔仆住入黎奶連仔鞋底 要不是連仔收留你
你確定上高登係型

笑而不語

笑到我 白痴仔

Ching睇下樓主講嘅野不無道理

又有哂理據
你確定上高登係型

確定!

笑而不語

笑到我 白痴仔

Ching睇下樓主講嘅野不無道理

又有哂理據

真係so9sad,啲理論全部都係有立場下去揾證據prove自己啱,連尼住講一句乜乜乜,佢地可以自行添加到又密謀佈署,又處心積慮害高登
宜家吹到人地個高連登數據網造假,屌你老尾望下自己高登一頁有幾多post啦
有數比你計都仲造假,唔係被迫害我都諗唔到其他

高登仔思緒: 關於連登所有野都係垃圾狗屎造假 ! 
自己留係高登先係真正識貨,清泉。

高登仔質素,見識到了
啱啱又返去睇多次,又係成堆「抄登垃圾登5p登」post
高登個啲憤世嫉俗既會員真係高汁
連登執鳩左都唔撚柒會上高登,垃圾系統垃圾管理垃圾app屎垃圾會員
Server壞撚埋
上都上唔撚到
你連投訴嘅Platform都冇
仲好?
Server壞撚埋
上都上唔撚到
仲好?

呢樣係值得屌
Server壞撚埋
上都上唔撚到
仲好?

呢樣係值得屌

其實Ching
你嘅理性我好欣賞
其實各Forum都有各Forum嘅好壞處
我Personally認為高登好
你覺連登好
其實冇抵觸
所以你嘅意見我明白
我地亦唔好再為個Forum嘈落去了
Server壞撚埋
上都上唔撚到
仲好?

呢樣係值得屌

其實Ching
你嘅理性我好欣賞
其實各Forum都有各Forum嘅好壞處
我Personally認為高登好
你覺連登好
其實冇抵觸
所以你嘅意見我明白
我地亦唔好再為個Forum嘈落去了

平心而論 lihkg有fb page架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞