何洛瑤 sica 討論區 (2) 第2首個人單曲《be friend ok?》29/9陪你過中秋

701 回覆
45 Like 68 Dislike
https://youtu.be/uOJ_Ba-WJE0?si=Q3utkNHnbJxmEPyI

《be friend ok?》MV
大家loop爆佢
好毒
首首都毒歌
是劇毒 首歌係用嚟笑我地啲中秋冇人陪嘅毒撚 好應境
中秋出呢個MV夠哂應節
中秋你注定一人
今次咁多大卡士
sica - be friend ok?

曲: ToNick
詞: sica / 鄭敏
編: 周錫漢 / TonYnoT
監: 周錫漢

從前嘅我 唔上課 唔同人睇波
閒聊𥚃 眾人叫我 從來唔 join 講多驚會錯
電影喜歡一個播

無人與我 投契到 閒聊聊天光
嫲嫲教我 如要搏 同人蒲 加酒精先會放
誰不知個樹窿都冇聽先醉咗

咩話?冇啊 我冇睇星座㗎
我睇開《人間失格》同埋孟克畫嘅畫
畫畫畫畫⋯ 哇~今日天氣真係好靚呀~

明明無力應酬唔識得講嘢
怎麼搵同伴繑住笑住跳入廁所

點先可以被 friend 爭到北角
點點先可以令 JB 也 text 我呀
點點點算是 grad din 嘅 social 王
毒 L 要怎變許光漢

好想一瞓就瞓 friend 會 call 我
好好想 sync 到核爆地寵幸我
畀錢也要租個
My fd 子 poo poo 也在旁

I wanna have a friend
Sure you can be my friend
I am very very funny and happy
Do you know 我係好紅嘅明星 毒自做女團
咁樣都冇乜 friend 會想識我
錯在我 kam 咗

明明成日怯場唔識得搞笑
怎麼搵同伴繑住喊住拆爛廁所

點先可以被 friend 爭到北角
點點先可以令 JB 也 text 我呀
點點點算是 grad din 嘅 social 王
毒 L 要怎變許光漢

好想一瞓就瞓 friend 會 call 我
好好想 sync 到核爆地寵幸我
畀錢也要租個
My fd 子 poo poo 也在旁

租一個
幾錢個鐘加錢可不可安慰我
租七個
Friend 到破產餐餐三色豆都照課
豬文個毒撚樣
專家Dickson都唔夠佢嚟
仲要有床戲
東區醫院使唔使check下係咪有病人唔見咗?
唔知有冇睇錯,Dickson好似肥咗
支持
巨人之星look柯狗真心唔認得
btw灰褲佬應該搵返免費巴做
今次陣容強大

柯狗 a.k.a. 蠟筆小新 a.k.a. 張迪文

專家Dickson

LD發

豬文

床哥@JFFT a.k.a. 雞翼 a.k.a. 肥貓

男男男男男

一定係演技
仆街 最尾炒咗
Cls mv
好多meme
個日本小學生公仔好正
誠仔
好想買
楳圖一雄是我童年回憶
又嚟表白我席先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞