[League of Legends][529] 一年一個po

316 回覆
1 Like 6 Dislike
鏝對青年人個波旦中左
大波旦
一係主其他 一係3:0 鏝個控制力真係勁
幫大家推PO
波士呢排食咩大茶飯
入左dc未
24小時內解ban了
屌Riot老母, 無撚左blind pick, 依家一場NG都打唔撚到.

痴撚線
香港人點樣儲值MyCard
Rito
更新左 快打模式好正
解決ON9仔搶路問題
燈都得幾野ping
Del左成隻撈佢啦 打單機啦
識話係宜家先話
咁慢幫推
不愧係撈彈
事源前幾日去左日本旅行,有一日想去清水寺睇日落,頂住人山人海逼左上山,好彩風景真係一流,仲要天朗氣清,真係不枉此行。

打算拎部相機影下相之際,聽到好熟悉嘅語言「廣東話」,人在異鄉見到同路人總會想望望會唔會撞到熟人。一回頭見到一個女仔擺緊pose比朋友影相,研究緊點影嘅佢地笑得好開心,而您嘅笑容真係瞬間吸引嘅我嘅注意力,真係笑得好靚好真摯,我都忍唔住影左張相,可惜炒曬粉,到宜家都好後悔無去問你可唔可以再比我影一張就走左。

然後我就繼續係周圍影下相,但您嘅笑容依舊係我腦海中揮之不去,都有見到你同朋友係仁王門影相,但我都只係繼續行程就直接入左寺影日落了。

話說清水寺人多都要去睇一睇日落,都真係幾治癒,值得嘅。

有時幸福就係黎得甘突然,突然到你根本反應唔切。係走嘅時候,心血來潮,原本唔多中意買手信嘅我,都行左幾間,直至到去到一間賣抹茶產品(好似係,見到你果刻我心中已經亂到七彩),我一入到去抬頭就見到你單獨買完野比完錢出黎,同你對望左眼。由第一眼見到你果下已經有無數嘅幻想,再見到面一定要主動同你講句野可唔可以做個朋友。只係到左呢瞬間我腦海中卻只剩下空白一片,呆呆甘望住左你,到反應過黎嘅時候,你已經離開了。

我係間鋪頭到踱步左一陣,決定追出去搵你,然而當我見到你嘅背影時候,我卻唔知道點可以再主動同你講野。係最後嘅轉角,你地要番轉頭時,原諒我係你朋友差啲跌倒時本能地彈開左無去扶佢,我哋就此一別。

係番香港之前我都仲有幻想過會唔會再撞到,當然最終都只係幻想。「上世五百次回眸,才修得今世一次擦肩而過」,人生會遇到好多人,都好現實,好難會再遇到同一個人,發呢篇文只係圓下我嘅念想。

如果真係甘有幸,你睇到呢個post,希望你唔會覺得反感,同埋繼續充滿笑容去過每一日。

附上TG,如果你對我都有啲印象,亦都唔介意做個朋友傾下計嘅,可以聯絡我,多謝

https://t.me/kyoto199990
多謝🙏🏻
你係98?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞