Anson Lo整容整到走火入魔咁

318 回覆
1111 Like 55 Dislike
咁到時就一定要認整容了

而家唯有期望
佢有交通意外或者墮馬嗰啲
跌咗落嚟毀咗容
就可以大條道理去整
無好過,一樣咁恐怖
一直唔明
阿嬸扮潮,點解一定要追mirror?
SM都有隊新團,去追嗰啲唔好咩?
仲新仲潮添喎
件衫咁大件,唔知咩碼呢?
佢哋係坐到黃色社運直通巴
先直上到神枱
正常人整到咁會秒變過街老鼠
好簡單,因為追鏡班阿嬸阿婆大部分都係睇大台長大,對外面潮流認識唔多
經歷19年反送中之後轉捧對家既藍Viu,支持佢地口中好黃好努力又有別於大台啲老土形象既後生仔,即係代表佢地支持緊抗爭既後生仔,支持緊成個抗爭運動

我講過好多次
佢地班人當中有0.1%識得乜野係BTS已經偷笑
仲想佢地追啲新韓團
稍為後生少少同有啲見識已經唔會追鏡狗

你望下鏡狗係K-pop公海post入面俾幾多人負評
根本正常人19年之前對佢地同其他同類偽韓偶像都係恥笑聲音
唔係社運同疫情,佢地有撚得上位呃飯食
依家係得班PR狗係度帶風向啫
出面既人根本唔知你香港乜鳩黃藍
笑鳩緊你香港人捧啲咁既垃圾啦
屌你老母最後果張p撚左隻耳落去
初出道個樣都係唔得到大叔同ego個期就幾順眼 起碼似返一個正常男仔 但而家真係完全唔掂

希望viu翻拍西遊記
基佬嚟講佢都算核突嗰隻, 著啲衫又騎騎呢呢
佢唔係整得靚啦
越整越恐怖
人地陳欣妍就真係整得好啦
開刀要時間恢復 佢job接job邊有時間
係打針呢啲即刻見效唔使等嘅先得
照計技術上應該唔使 係心理上先要
冇記錯係年零前 跌mon之後嘅
大學時期正常男仔樣
到教跳舞後期~初出道嗰陣都好重口味
去到大叔的愛時期就最順眼
宜家個人愈整愈過分 愈嚟愈殘 愈殘愈厚妝 但個妝唔貼
點解你要覺得人妖恐怖?
好多人妖靚過真女人
佢公司點會貪平
佢係冇時間開刀啫
咁佢又真係基佬
成個紙紮公仔咁
佢個醫生同佢身邊啲staff審美好唔掂好唔專業
當然唔排除係佢自己揸主意
你睇佢平時點著衫就知佢bad taste,成日將件上衫(無論係冷衫、厚衫)都攝入條褲,重要著埋啲高踭鞋,又孭住成身名牌logo,老套到爆。整容打針完都重要濃妝厚粉,條八婆應該以為自己係好撚靚,佢嘅審美標準真係異於常人
究竟呢條仆街幾時死
有啲似太陽的后裔男二
反正佢都成日唔舒服 請病假去整
你的樣子如何 anson lo版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞