COLLAR討論區 (795) 新團歌今日派台 MV今晚8點首播!

1001 回覆
30 Like 2 Dislike
有ivy上去就可以打尖
上小薯茄喇 好耐無上
又好似冇醒
? : Hit me with that uh
? : And it’s time to speak love
? : 4-3-2-1

W : 想睇你反應
W : 若愛就愛 要認
W : Show一下本性
W : 成日冷冰冰 (╯‵□′)╯

I : 又有錯我認
I : 甜甜迷人坐定
D : 熱吻我證實
D : 大浪漫甦醒

M : Yeah I look so good
M : I’m in the mood
M : Want you to be here
M : Boy, you know I care
M : Grab you by the collar
M : Should I leave a mark?
W : 空想要你證實

I : 談情無需等 無聊人公審
G : 情愛越似犯禁 更要你抱緊
C : 無名無身分 能隨時發生
? : And if you want me, need me, miss me
? : Boy, you’d better speak up

? : Oooooh Oooooh
M : 先解開小禮物
? : 咁先好玩 不要末日
? : Oooooh, baby I need you
S : 今天必須老實
S : Boy吻到氧氣不夠分
? : (吻到氧氣不夠分)
? : (愛愛我不要等)
? : (愛我不要等)
I : 放肆愛我 不要緊

M : 離開不了 come closer請趁早
I : 想率性 卻坐定 點算好
C : 心軟抱一抱 只會更急躁
D : 鬆開手想到就做
D : 很得戚睇你羨慕
W : 陪我變好
W : 每日每夜 到達更高

? : 談情無需等 無聊人公審
D : 情愛越似犯禁 更想你抱緊
W : 無名無身分 能隨時發生
M : And if you want me, need me, miss me
M : Boy, you’d better speak up

D : 先解開小禮物
? : 咁先好玩 不要末日
? : Oooooh baby I need you
S : 今天必須老實
S : Boy吻到氧氣不夠分
? : (愛愛我不要等)
? : (愛我不要忍)
I : 放肆愛我 不要緊
?: (愛愛我不要等)
? : (愛我不要等)
G : 放肆愛我 不要緊

W : You’re mineeeee
W : Boy you’re boiling inside
W : We can flyyyyy
W : You’re in love 我等你 告解

D : Knock off the pretence. No games
D : No boy, don’t drive me insane
D : Yes means yes, don’t be so cold
? : 知你聽到 聽我宣布

? : 天天都戀愛日
? : 咁先好玩 心跳獵物
? : Oooooh 情人來安撫
? : 親暱間不要問
? : 激吻到氧氣不夠分
I : (吻到氧氣不夠分)
I : (愛愛我不要等)
I : (愛我不要忍)
? : 我要愛你 不要等
G : (愛愛愛我 不要等)
G : (愛愛我不要等)
G : (愛我不要忍)
? : 快脆放棄 一個人

求幫手填充

Credit : 非愛領力會然
鏡子個迪士尼FM $1680
你去?
田木集作
閱評流
最緊要唔好有娛壹
唔知muta儲夠罐罐去未
其實第一句少少似琳
有得見佢地16800都去
米曹拉
貓大哥
16800要睇下包啲咩
最中意顏表情嘅臭蝦呢
你又想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞