好掛住張繼聰呢段日子

248 回覆
111 Like 156 Dislike
以套好野黎,
https://youtu.be/qd9SsC_BzJI?si=ARhz-xuao_n-1OjE
以幕同之後飛機上面果幕都好正
可惜係藍絲
聽吓佢啲歌
mad u so 彈弓手 都好好聽
細個讀書已經有留意佢 係903 做訪問已經好好笑
有內涵好欣賞佢
希望有日佢拎到金像獎
由開始留意佢果陣係睇宋為潮,覺得呢個人做呢個角色ken ken地又幾好笑,之後又聽佢唱既月無聲,離人淚、生命之花,哇又幾唱得喎,之後wiki睇下先知佢原來好早入行, hocc首木紋都係佢填咁多材多藝都唔紅真係哂左,由入圍最佳男角色到近排入圍埋金像獎既男主角,經已覺得佢行左好大條路雖然佢路途崎嶇,但佢最後到證明到俾人佢係得既。亦係我最失意既時候,諗起佢既經歷,驅使我振作返

唔知張生會唔會睇到呢段cm, 但我都想同你講多謝你
佢後生做綜藝其實係幾正
佢d戲係好笑到仆街
Pinned
ching上咗張生story了
哇屌好感動
連登真係咁多00後
唔知你想講張繼聰最紅係幾時既事
但謝安琪最紅個時全港都播緊佢既歌
利申 兩個都撐
果時邊度唔係播鍾無艷/年度之歌
還反全盛既呀k俾我,個樣都係
當年佢個仔出世我喺舊登建議過佢個仔改名“謝無忌”,真係估唔到佢地返得返嚟中原
謝安琪最紅嗰時應該癲過鏡仔高峰期
一出街,一定有人鈴聲係佢,鋪頭又會播佢
行過報紙檔封面有佢嘅佔大部分
卡通片配音係佢、電視又有佢
舊登熱門帖會有一半係到討論佢
真係歌詞行先, 佢第一隻碟d冧Kay歌就應該紅啦! 我呢d直仔都覺得冧呀痴線!
最好笑咪拍cut 唔到有線
跨世代
有Mon post我愛牙聰
仆你個街! 咁快要做人阿爺!

https://youtu.be/koBS8s0XCvk?feature=shared
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞