[十月新番]女朋友 and 女朋友 第二季

385 回覆
26 Like 2 Dislike
紫乃主動到咁

本同人志番外又幾好笑
紫乃出手了
4條女各自的劇情都好好笑.........

不過一定係紅毛最爆笑....完全唔會諗到嘅痴線劇情

一開始測心跳嗰part真係笑死,真係得咁鳩屎嘅作者先會唸到

Sakisaki同男主好有夫妻相
一樣咁戇鳩,一樣鍾意睇女,根本就係女版男主

黃毛真係不斷搞事,冇停過,不過good job
連紫乃都俾佢搞壊,迫到紫乃唔再收埋,終於要出手
直頭係黃毛最巔峯嘅一刻
連紫乃對佢都要低聲下氣,抵佢咁囂張。

不過每次睇到黃毛嘅囂張樣,會莫名地燥動
恰鳩我紫乃
一物治一物
高IQ比個低IQ壓住黎打
紫乃慘被霸淩
Sakisaki 到底是咪bi定純粹個角色變態鳩鳩地咋?我睇曬成套漫畫,佢不斷覺得藍毛好可愛,有sex既諗法。又覺得紫乃係鐘意佢,跟住後期仲有一集講佢渣其他女主角個胸,仆街睇到我都扯左,最後又話直也既女人即係佢既女人btw 我覺得佢真心好鐘意男主角,有依種女朋友真係夫復何求。
動畫黨,只睇動畫好難評論。
藍毛咁可愛咁聽話咁純,不論男女都會想食咗佢
紫乃咁著緊佢,Sakisaki會 誤會佢都好正常
條條女都咁正,真係連女都會心動,而且女生之間係會有身體接觸,揸下波好正常。
除咗黃毛,又真係個個都係Sakisaki嘅人,冇黃毛就真係變咗佢先係主角

最後一點好認同
雖然唔係女子力最高、胸最大、最溫柔,但就一定係最支持你、同你最夾、最好嘅女朋友
真係唔知要積幾多世福 先會有Sakisaki咁嘅女朋友
男主可能係前世拯救咗世界嘅勇者嚟
師兄睇到最後你就知我唔劇透了
不過你咁講都好有道理,女仔依種親密接觸其實好普遍,相反男仔稍為有d接觸已經好gay

所以我覺得男主角點都要愛Sakisaki優先,畢竟表左咁多年白先得米既女仔,仲要肯俾你開後宮
俾你講到好想知咩事,今季會唔會做得到?
話時話,究竟而家做咗漫畫幾多成?
今集好正 紫乃我老婆
黃毛果種態度令人欲擺不能
好難講,動畫大約都係去到一半左右

當佢呢套黃毛咁用
紫乃真係有除衫癮
引直也埋嚟又用呢招
紫乃好波
呢啲位幾醒爬
黃毛做乜都特別淫賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞