[十月新番]原創動畫 《GOD.app》

63 回覆
3 Like 2 Dislike
但個能力咁屈機都得BB
https://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%82%AB%E3%83%9F%E3%82%A8%E3%83%A9%E3%83%93

動畫冇講 兩兄妹能力一個叫阿眼一個叫吽眼
阿妹能力創造平行世界 阿哥可以連接同使役啲平行世界嘅物質
仲有上幾集個漫畫家叫超久保篤
11集 男主對個妹出錯手搞到入BAD END
聽說沒第二季了 下集就是大結局
睇唔明咁就完咗?
https://www.youtube.com/watch?v=nIRh7YSbw80
TVアニメ『カミエラビ』2024 GAME RE:START

冇講明但點睇都似分割放送
護郎本身願望係希望同母異父嘅妹(拉爾)幸福出到世
拉爾消失後護郎願望變做要實現所有人嘅願望
但綾唔想將自己願望假手於人「我嘅願望屬於我」

臨尾個政治家應該係拉爾親生老豆
畫風好膠但真心幾好睇
近幾年覺得好睇既作品都係無人氣無乜人討論
個畫風好趕客但個故事內容吸引
希望第二季係真
無你解釋真係睇到一頭霧水......

咁啫係將班人變手機...同時又幫班人實現願望

但臨尾係南極條友又好似發現手機內秘密....
之前基友又話得一個最佳結果....
班人唔記得護郎係乜水都有少少sad..

咁多伏筆...希望有第2季吧....

想繼續J 校花....
上季套AI 電子都好睇....
但無乜人討論
好1999 手機個GOD.APP應該第二季會解
但呢啲幕後原因通常好爛
有消息了
原創TV動畫《#神明選拔》第2季度2024年10月放送開始

要等到10月先可以再J 校花........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞