[花生] 木天貓cafe 仆街事件錄

340 回覆
265 Like 4 Dislike
咁賤格都
推呀
改左名
依家叫「歡樂金貓」
話轉左手,唔知係唔係左手交右手喇

肯定係同一班人搞啦
邊個會肯接一壇臭左嘅生意,免費都唔要啦

btw其實有無班仆街老細嘅個人資料
淨係狙擊間鋪其實無乜殺傷力
改左名
依家叫「歡樂金貓」
話轉左手,唔知係唔係左手交右手喇

肯定係同一班人搞啦
邊個會肯接一壇臭左嘅生意,免費都唔要啦

btw其實有無班仆街老細嘅個人資料
淨係狙擊間鋪其實無乜殺傷力

向食環投訴,地政
之前係佢度買過隻貓 諗住好有保證 佢facebook寫到咁 點知番去兩三日見又流鼻水眼水 帶佢睇醫生話佢貓瘟 個排真係傷心死 好彩而家醫番好 正正常常 不過都用左好多精神金錢 真係好後悔 助長左呢啲人

你都叫不幸之中嘅大幸,我嘅小寶貝幾日已經走左
如果用錢可以救得番,我多多錢都肯俾

而家最驚佢有啲咩潛在疾病咋 我真係後悔死
推!
之前係佢度買過隻貓 諗住好有保證 佢facebook寫到咁 點知番去兩三日見又流鼻水眼水 帶佢睇醫生話佢貓瘟 個排真係傷心死 好彩而家醫番好 正正常常 不過都用左好多精神金錢 真係好後悔 助長左呢啲人

你都叫不幸之中嘅大幸,我嘅小寶貝幾日已經走左
如果用錢可以救得番,我多多錢都肯俾

而家最驚佢有啲咩潛在疾病咋 我真係後悔死

你起碼可以救番佢同佢生活,對貓仔黎講已經好好運,呢d仆街奸商,祝佢全家死清光
我同貓仔快樂嘅生活只係得幾日咁短暫…過左2個月都係好唔開心
sum lau我中同來... 估唔到搞到依家呢個田地

暗星都有係佢度接過貓

我無記錯嘅話,佢個隻唔係買返黎。
https://youtu.be/wgy1mmfIKhY
個個繁殖場係講緊男爵 呢隻Biiru後尾仲check到大埋肚
呢班人真係痴撚線

暗星隻Biiru生B果條片 入面講到biiru一比人捉後頸就有交配嘅動作準備好 屌哂你地班痴撚線繁殖場撚 我捉你老母去生夠十胎八胎攞去賣呀

連我呢啲唔鍾意小動物嘅人都睇到火撚滾
真係有愛心就咪撚去呢啲乜鬼cafe
得罪講句 除咗領養之外去寵物店/繁殖場買都係自私行為
根本大部分都係為滿足自己想有得意嘅貓貓狗狗陪 咁樣叫愛佢地?
如果領養就真係功德無量救到一個小生命 你去俾錢買都係想揀隻靚啲姐 同你想買個好睇啲嘅手袋根本無分別
呢啲人咁樣虐待生命去搵錢 生生世世都要做窮嘅中國人!!!

我就唔養動物 .....
不過我都想問, 成日見到連/高登d post 係咁踩d 貓義工, 話佢地好Q煩, 我click 入去睇, 睇落都真係幾撚煩.....好似查家宅咁.
實際上, 要領養, 唔搵貓義工, 其實去愛協果d 領養得唔得 ? 其實多唔多人咁做法 ?
sum lau我中同來... 估唔到搞到依家呢個田地

幫推
幫推

推你
佢地FB PAGE改左名做歡樂金貓

仲改名 唔係真係有人信唔係同人班人搞呀?

仲改名 唔係真係有人信唔係同人班人搞呀?

檢舉佢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞