Post Malone World Tour 香港場 [3]

79 回覆
1 Like 6 Dislike
雖然前後左右都係蝗,仲要係咁俾佢地睥我唱得好大聲阻住佢地錄片,佢地又全部都唔識唱,但posty真係好正,佢仲要隻腳吉下吉下,作為real fans真係好感動好開心,真係喊撚左出嚟。

circles全場大合場!

block A好前,如果身邊d人可以Yo d,一齊玩一齊唱一齊um會開心好多。好想再去
我都係喺block A 呀,所以咪話前面應該好少少
就係一齊逼一齊跳一齊唱先正
企位唔想俾人攝係要鬥頂或者有frd 就癡埋一齊擋㗎啦

中間啲友悶到,俾負皮個啲嚟唔知你做乜,不如你哋建議啲show 全部搞坐位你哋再企喺自己位度睇啦
Blk b勁好feel,但真係差啲台都睇唔到,香港啲平地場真係好鳩
有冇歌list
屌 亞博場可以比食煙? 台灣場有安檢唔比帶得Post食
Thank you巴打
係呢條撚樣啦
cap撚咗佢圖 戇撚鳩鳩仆街自私精 自己攞撚咗個Pick
但遮住咗後面全晚
人又柒
以後有演唱會都拎返佢張相出嚟鞭屍警告啲人咪撚全程舉牌
屌佢老母如果俾著係我一定即場發癲屌撚到佢反艇俾2000幾銀睇show你條仆街擋撚住哂我屌你老母呀,我唔信會無人幫口一齊屌
下次直接開聲屌啦
嗰日排隊入場又係一堆人打尖
仲要係香港人
影撚衰晒
真係屌佢老母
Carousell有人賣posty香港show個pick
唔知係唔係條撚樣
遮撚住左後面成晚拎到個pick最後拎去賣
呢d撚樣真係出街比車車到斷手斷腳

standing zone會有碰撞基本
其他rock啲既show會開埋circle Pitch
都好有機係佢啦,邊有咁多人攞到個pick可能要補貼下啲飛錢話曬用咗成副身家買 咁巴打你嗰陣有冇試過叫佢放低塊牌? 仲有啲騎膊馬都遮撚住晒,好彩唔係騎咗好耐
有冇師兄有藍色tee XXL, XL想換
有冇人睇完show病撚咗
其實騎膊馬係比唔比架想講block a有個蝻同條女遲入場 同佢啲fd相認之後係咁攝入嚟 咁啱攝到我前面見行唔到就企撚咗我前面 佢本身都幾高下都算 開show條女周不時騎膊馬完全遮哂我個角度
其他國家係會Boo尻佢地自私boo到落返黎,佢阻撚住你屌柒佢就岩
我睇完第二日喉嚨腫咗 懷疑嗌得太用力
我依家喉嚨小小痛 唔知關唔關事
演唱會個日喉嚨痛 結果到夜晚yolo不停吖
之後請左兩日假
有 星期二同三都唔舒服 今日直程發炎變聲
仆街好驚
唔知係嗌到喉嚨痛定病咗
CLOT 件T 邊到仲有得買?
有冇人想藍Tee M轉L M太細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞