IPHONE 15 PLUS 用家可能笑到最後

297 回覆
513 Like 56 Dislike
係咪打錯字15 Plus
其實14Pro A16都有Promotion
睇嚟15Plus硬件上係support嘅,只係比Apple閹割左
但係用左半個鐘 已經由100%電跌到94% 我呢半個鐘淨係睇連登
連登app不嬲係背後send緊好多request唔係你唔郁佢就停
算啦,我地用開plus機就知無乜分別
人地比錢買pro接受唔到架
唔通要買普通版15最好
你試下用safari上即刻慳好多電
我13pro 準備加入15plus 行列
驗下眼好D
我當時就係咁諗,之前一直用開pro機,為左大電試過用13 promax,一日後立即換返13 pro,隻手指尾差d斷
去到14出左plus即刻去試下,果斷13pro換左,用到而家完全係享受
我上年都係13pro換14plus, 0後悔
完全享受緊大mon大電又輕,真心9成完美
人地每秒都要睇到120hz先對得住個promotion同價錢架
但巴打想問下打機會唔會覺得有所謂唔同hz既分別?
15pro考慮轉15plus定係pro max好
買新機係唔係有3個月免費apple arcade? 喺app store 搵唔到
香港從來冇apple arcade
15plus 啲色好撚靚,岩岩落完單又想轉色
60hz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞