[Kep1ian] GP999及Kep1er討論區 (18) Galileo

457 回覆
8 Like 2 Dislike
果幕GET唔到有咩用意
今次首歌好似算係咁
dance break都有埋
第一次聽都入耳
隻黑貓係小婷
傾續約wakeone緊係要比返D誠意
唔夾硬加rap其實幾好,不過係編舞差啲咁
[HT] #Kep1er (@official_kep1er) 1st Day Sales

TROUBLESHOOTER — 167,214
DOUBLAST — 153,094
FIRST IMPACT — 150,153
LOVESTRUCK! ㅡ 105,338
Magic Hour ㅡ 90,507 🆕️

估唔到,其實今次樣樣都做得靚咗
一係就買哂咁多人個合約自己認真養,如果唔係跟本就無續約架價值,wakeone搵佢哋黎幫員工出糧,班囡跟本就搵唔到錢,雖然返自己公司都一樣
特典而家先出叫人點買
最多等合約完點會買,有抽水撈wakeone先會想延長,同埋日本仲有市場,comeback 多兩次搞巡演撈埋最後一筆先正路。 延都唔預延太多, iland2女團選秀完左資源就會搬返落新女團到。
啲特典多撚到閪咁
啱,佢地係日本仲好有米路
日本出多兩隻single,加埋啲線上線下握手會,仲有FM
但起碼要延一年先得
好過上次cb個首上次個首真係聽到一半已經想關
上次強行加左段rap比壽司同小光出事
選秀團成員多少都有賺嘅 就算歷黎成績最差嘅kep1er係日本都好賣得 普普通通營運都有錢入袋cj點解唔續多一兩年
講真韓c rap係幾好 但係強行加rap段成首歌好難聽
Tropical Light好好loop
真 冇咗壽司突兀嘅rap位
呢首我擺Kep1er top5
呢個小分隊我都好喜歡 當然有埋呀白就更好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞