黃宗澤再談唱《K歌之王》:成個Eason棟喺你隔離,你唔係唔淆底呀嘛?冇任何準備下比個咪你就要唱!我真係好緊張!

197 回覆
562 Like 12 Dislike
當年比人咁樣推出去唱,仲要同Eason唱,咁難壓力咁大比人笑咁耐都真係幾慘

澤囝:「大佬呀,成個Eason棟喺你隔離,你唔係唔淆青呀嘛?唔會唔緊張咩?我真係緊張呀!

佢抽果下我心諗唔係我呀嘛,心入面講左句粗口!

冇任何準備下,乜野都冇,畀個咪你,唱丫?」

主持人:「本身你識唔識呢首歌?

澤囝:「我諗冇人唔識㗎嘛?果陣心情百般複雜

主持人:「之後你仲有冇再練呢首歌?定已經列左佢入黑名單?」

澤囝:「洗乜黑仔名單,我又唔係靠唱歌搵食」

https://youtu.be/zuuZl6dJQRU?si=-ASXcbLxi-cMXciW#t=2m34s
根本TVB錯
果陣D小生花旦無啦啦個個比人逼去唱歌
以前最多咪唱下兒歌
都on99
咪係 根本唔識同唔鍾意唱 但又要迫佢地出唱片

同埋咁啱個頒獎禮又會喺新人入面抽中TVB啲人唱黃宗澤同王祖藍,懷疑假抽獎
咁就比人笑咗十幾年
黃宗澤係咪飲醉酒
幾搞笑
林峰唱得好都俾人笑啦

澤袋
Bosco 有D歌都算唔錯 最後祝福 法證5首插曲都有份唱?
行得太前
都唔止tvb啦
00年代好多娛樂公司 model公司夾硬逼自己d artist唱歌
覺得咁樣搵多一份
好慘 比人笑足十年
好慘
好似份人不嬲都鳩鳩地 直率搞笑
Hey boy 好失敗 不想等實在影響好大

https://youtu.be/1UBntdP1oJM?si=8sOkjVFNr8kPrJlJ
https://youtu.be/tB4vw3Km6kA?si=ccnJRq8qaa7smGdL

呢首我都遺忘左 屈機到韓劇歌都唱過 雖然係香港呢邊自己重新作過既歌
叫個賣Fuckboy樣既去唱咁高難度既歌
擺明係做鳩佢姐嗰陣 好慘
其實岩岩聽返你話完全入唔到耳又唔係既
on9 jai
澤囝我只聽強劍泰文版
Sor…呢個係笑一世
唔知有冇多謝曾姐,樂小姐
食屎啦
唔通有人拎槍指住你唱歌咩
唔係無人會逼到你囉
又要威又要戴頭盔
起碼有啲野俾人講下,之後幾年都俾林峰騎住發唔到圍
This on9 jai
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞