鄭伊健再度缺席洪興集會!

182 回覆
1410 Like 30 Dislike

佢班廢九𡃁仲要去支那不停炒冷飯搵食
啲人Key上去?
支那制係咁上下
梗係key啦
真係香港啲dc9一嘢炒鳩曬4件啦
陳小春做人大點解仲要拋個身做依d 7野?
錢國偉唔係死左喇咩?
我寧願睇 吳震宇 張耀揚 鄭浩南 黃秋生 萬梓良

好過呢班廢鳩
死左幾年啦喎樓豬又old news
前TVB金牌監製錢國偉(Wilson)於2020年因胰臟癌離世,終年59歲,他在2018年執導的電影《熱血燃燒》(前名:《孤戰》)終於落實於今年聖誕檔期在內地上映。
《熱血燃燒》早在2017年宣布開拍,由《古惑仔》組合陳小春、謝天華、林曉峰以及朱永棠主演,獨欠鄭伊健。2018年完成拍攝受錢國偉病情及新冠肺炎疫情影響,上映檔期一改再改,直至今年才確認年底在內地公映
搵佢地做叔父吊黎吊去,全文戲講地道廣東話,搵d二打六打幾場交,叫d死𡃁仔揼鳩肥屍,分分鐘收800-1000
真 呢班雖然都係強國搵食
但係演技真係高幾班
睇陳春 Laughing 包皮呢幾個木嘴真係
依家先上
其實蕉皮係唔係同鄭伊健唔妥,佢一返黎就鄭伊健唔喺度。鄭伊健喺度佢就唔返黎
證明wilson同伊健真係老友
唔會搵佢拍呢啲垃圾黎害佢
你講果班唔係影帝都係最佳男配角級
人大同政協只係閒職
位高權輕,更無油水

梁振英做到副主席,都想返來做特首
黃金兄弟又唔搵番朱永棠
想搵呢個卡士首先要有個好劇本
張耀揚好似好耐冇蒲頭,不過吳震宇 黃秋生 都一路有做香港野。
鄭浩南啱啱在陰目偵信做完刀郎,萬梓良上次見佢好似係麥路人。
人大係方便人做生意時響朵,證明自己有門路有人脈
自己post old news然後話人炒冷飯
事實係炒冷飯,事實係佢近期先上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞