拘捕時樣子跟平日拍片不同 陳怡解釋:無時間化妝吹頭 俾你哋大造文章 做女人真係慘

19 回覆
1 Like 17 Dislike

陳怡坦言警方的確是拿走了她的所有手袋:「個記招好似海關檢獲大量走私貨咁。」對於被指遭警方拘捕時的樣子跟平日拍片不同,影到她好肉酸,陳怡解釋說:「其實我知道要入羈留所,咁我一定唔會着返平時嗰啲衫同高踭鞋,同埋根本無時間化妝吹頭。我無考慮咁多,最緊要暖,但係都俾你哋大造文章,做女人真係慘。」

陳怡又指:「我覺得警方做嘢都係要交差,所以我都好配合。你諗下如果件事係咁大,點解我依家可以保釋?如果我係犯罪,我諗我會一路喺羈留所等到上庭,唔會係咁樣出嚟同大家講嘢。」她還叫粉絲不用擔心她,並強調:「我係好有信心,我唔係樂觀咁簡單,因為我知道自己做緊咩,唔好講咩清唔清白咁老土,而係一路以嚟我拍嘅片,喺幾日之前一路出嘅片,其實都係呢個方向。包括我入完去羈留再出返嚟,我睇嘅嘢都係一致。」不少粉絲亦有留言支持她。

#HK01
唔係猛龍唔過江 唔係豬扒唔化妝
點解個口罩同長官同款
你唔執靚啲我點j

肥西老母雞, 不如唔認呢件肥閪係佢啦
落完認得妳果d先叫化妝
唔化妝果個就唔係你黎?
唔計?

識變身姐大驚小怪
風筒可以吹走脂肪?
下 乜佢原來一早知自己嗰日會俾人拉咖?
即係個日係預約上門拘捕?
如果我係少少出名嘅人 又知自己會俾人拉
我點都會畫番條眉 索一索d面油先囉
原來化妝可以瘦一倍

呢D叫易容喎
睇完佢, 我相信習大大有替身係真
化左都係豬西 俾佢昆果班人真係唔抵可憐

傻鳩
肥關化妝咩事
點解咁撚肥
點解咁撚肥
你食野求撚其 哎~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞