林作老母點解咁有錢?靠咩起家?

145 回覆
224 Like 21 Dislike
Jungkook lived in the shared BTS house with the other members for almost ten years. Jungkook reportedly owns an ultra-luxurious apartment in Seoul Forest Trimage in Seongdong-gu, Seoul. He bought that apartment in 2018 for 1.95 billion Korean Wwon, as per a report by Pinkvilla.

The report also mentioned that Jungkook sold the apartment in 2020, i.e. two years later, for 2.5 billion Won. As per a YouTube channel, Wander Planet, Jungkook is currently living in a villa in Brunnen Cheongdam in Seoul, South Korea. The villa is located in an inner block of the luxury street.

It is a three-bedroom apartment with a study. Reportedly, the area of the house is around 208 square meters, and the price is around USD 7 million. The apartment has a palatial living room with sleek hanging lights and a mood lamp in the corner.

一賣一買

1b won = 750k usd
性格決定命運
弱智定眼殘
下面咪寫 USD 7 million
想up乜春 copy 一大段英文
你話買左幾間,其實係賣左先買第二間

我話幾百鎂係based on 2020 news 依家唔止
你真係on9 唔係扮 改名啦柒頭
佢賣完 再買樓 間獨立別墅依家起緊
唔通佢訓街咩
用下腦啦 又要駁嘴
你話買左幾間,好似好多咁,實情按篇文講,只買過兩間,係樓換樓,未試過擁有多過一個物業
你見到佢洗750k唔代表佢身家得750k
我無咁講
Oh sorry 我睇漏左段

As per a report by allKpop, Jungkook is building a modern and luxurious three-storey home in Itaewon-dong. It is one of the most lavish neighbourhoods in South Korea. The construction has already started for the house.
The total floor area of the home is 1161.04 square meters. His home is expected to have two floors below the ground level and three above the ground level. The construction of the house will be over by May 2024.

佢已經買左第三間,興建中
咁你咁強調佢洗幾多錢做咩 你就係咁既意思
唔撚知以為你嫖過佢老母,真係無野呃撚得到連登仔
係撚性格咩
佢同老母最大分別係性別學唔到佢老母做雞
睇埋timeline

林作老母 王莉妮 1953年出世
生林作係1989年底 已經36歲 個陣應該算遲婚?
90年底已經37歲
個陣仲做雞 有豪客過猛料畀佢埋深圳交易所股票既可能性似乎有啲低
林作小學讀港島某小學 跟住中學就去英國升學 即係個陣應該都已經幾有錢

林作家境富裕,中學就讀英國名牌公校,大學於牛津主修數學,後轉攻法律,2015年成功獲香港大律師公會認證為大律師。 據了解,其父親為潮州籍的廠商,林作自我形容家境令他豐衣足食,林作與母同住的半山麥當勞道寓所,實用面積約1,700呎,屬低密度住宅,他曾透露自己在單親家庭長大,甚少提及過爸爸。

父親在他出世前已同秘書出軌,美國香港兩頭家兩邊走,媽媽王莉妮也心冷,視這段婚姻名存實亡,兩夫妻各自盡歡,林作自小就學會長期獨處,最親近的人是工人姐姐。

原來林作自16、17歲後就未有再跟爸爸聯絡, 因為在他出世前,父親已另外有一頭住家,更有個從未見面的同父異母妹妹,林作曾對傳媒表示,一直將爸爸作為自己嘅反面教材,「我細個嗰時候好刻意,我阿爸係點,我就唔係點。」他就訪問中提過自己與父親關係欠佳,對方更在與林作母親離婚後,拋下狠話「睇死你(林作)呢世冇成就」,令林作自覺父親是其人生污點。

當然呢啲info都係媒體問 佢地自己講
可信度有幾高就唔知

感覺應該係林作老豆都幾有錢
跟住佢老母都痴到啲 亦唔知有冇讀過u
有冇做過雞就真係唔知啦
但應該唔會係36歲先做
可能都係開頭靠男人 後面自己可能有啲connection發大黎做
個個年代唔難既
收唔收契仔
我唔會周圍搞屎棍
Thanks for your info

諗諗下,畢竟佢係騙子,甚至成家人都係騙子,可能全部都係大話

唯一無呃人,就係佢係騙子依樣野
36歲生仔姐有無可能係遇到沉船客
個個年代都唔係無呢啲例子
不過又咁講,連登仔係咪都話啲女做雞先
牛奶
點樣嘅性格先會有鉅富命運
女人最賺錢方法咪離婚囉,睇下美國女富豪
二奶就二奶啦扮咩女強人
幾條連登仔係到鳩up,然後人地老母就變左做雞
連登標準答案
賣淫?
點解你哋咁都有得嗌?

一個用76億Won (567萬 USD)嚟同美金比,咪差唔多囉

一個Multi-millions話係百萬(millions),前者通常係指起碼過千萬,又未到billions
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞