51歲朱茵復出拍劇被野生捕獲!面容憔悴眼袋現老態!網民感慨:紫霞仙子也老了!

95 回覆
75 Like 29 Dislike
51歲朱茵與老公黃貫中(Paul)相愛逾20年,自結婚誕下女兒黃鶯後,便逐漸淡出螢光幕,專心照顧家庭。睽違多年,離開幕前多年的朱茵近日終於復出,再度接拍了ViuTV新劇《反起跑線聯盟2》,日前她在街頭為該劇拍外景期間就被網民偶遇,51歲真實狀態曝光惹網民熱議!

朱茵結婚後息影多年,近日驚喜復出接拍ViuTV新劇《反起跑線聯盟2》,早前她在街頭為該劇拍外景期間就被粉絲偶遇,該粉絲還把照片上載到社交網分享,令51歲朱茵的真實狀態曝光。

該粉絲配文寫道:「維園偶遇朱茵」又表示當時有很多攝影機在旁邊,相信朱茵正在拍戲。網民紛紛討論起在原相機鏡頭下朱茵的真實樣子,未知是否受到燈光昏暗的影響,朱茵的面色發黃、暗淡無光,而且面容略帶憔悴,即使畫質不清但她的大眼袋也相當明顯,令網民感慨留言:「紫霞仙子也老了。」亦有網民認為應該是拍攝工作太繁重,才導致樣子看上去疲憊不堪。

51歲咁樣仲想點
腸少又色
五十路
又多一個汪阿姐
法官大人:如果一定要搵個五十路黎屌
收左經未?
鬆哂 不了
感覺佢又想數鳩周星馳
G乜春
你真係bot黎 我幾時話要色
咁點樣啊
你唔會老嘅
咩網民啊
戇撚鳩
汪明荃咁樣
淨係玩隻腳
最記得佢套 都市的童話 個年代黎講算創新
可以玩一日
你話30中我都信
首先我唔覺得佢樣老囉,一樣咁靚咁陽光。
由細到大,都覺得佢望落好舒服,好青春朝氣
老實講,到依家都係。

另外你講得啱,咁就算真係老又點,
唔洗出奇啫。

不過可能佢都係慨嘆咁。
係,我都覺。
仲係好靚好朝氣。
望落好正能量,好舒服。

嗰個年代啲星真係粒粒都靚得各有特色。
非bot
是撚但啦
朱茵係玩對奶啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞