40歲李思欣不老童顏零皺紋如食防腐劑 少女味似足入行拍《四葉草2》

141 回覆
29 Like 280 Dislike
現年40歲的李思欣與范振鋒結婚11年,享受二人世界,未有誕下子女。2004年入行的李思欣,於香港演藝學院畢業後便加入TVB,拍攝首部電視劇《赤沙印記@四葉草.2》擔任第二女主角,當年與楊秀惠結下深厚情誼,最近二人為周家蔚補祝8月生日,李思欣童顏外貌有如食防腐劑,與入行初期分別不大,引起網民熱議。

(左起)楊秀惠為周家蔚及李思欣補祝生日。

楊秀惠近年長留馬來西亞,返港即約周家蔚及李思欣見面。

李思欣與楊秀惠仍有少女味。

https://image.hkhl.hk/f/1024p0/0x0/100/none/a4c91cac41ee8aeac26daa28017e1725/2023-09/LEE_37_.jpg

楊秀惠日前貼出三人慶祝合照寫道:「終於約齊人可以幫你補祝生日了!生日快樂,難得一次是大家都不需要趕時間,能夠坐下來慢慢聊天。說真的,吃甚麼都不重要,最重要是可以聚在一次,祝願大家所有的願望都能實現,所有的夢想都能如願」,而周家蔚今日(19日)出帖文感謝好友:「Love Love Love!謝謝你們的愛,感恩有你哋。」李思欣化上淡妝,臉上只是長了一點點肉,未見皺紋,多年來分別不大,仍保留少女味。

拍拖去旅行
此外,李思欣早前與老公范振鋒到濟州島旅行,二人坐船到牛島、又上城山日出峰、月汀里海邊,五天行程非常盡興。不過李思欣呻時間不夠飲飲食食,又買不到衫而有點失望。
呢條女?
個陣結婚周圍R贊助
話自己係知名藝人,叫人比錢比佢地100萬係婚禮上會係婚禮上多謝人地唔少於10秒

人地話唔肯仲要話人地公司戇鳩
佢兩公婆出咗名乞衣架啦
Who
手幼腳幼眼大成個外星人咁
已經40歲
想當年仲睇緊四葉草好後生
出依啲新聞9成都係想返出嚟做,求其整啲新聞睇下網絡反應
江湖飯局常客兩公婆
專做黑社會喜慶MC
當年已經唔靚

理撚得佢仲keep到似當年
認同真係勁普通姨姨level
有冇source?
你可以唔信,因為我當時係某間公司入面到做
邊間公司?
點會自爆
個陣我仲打緊工,我老細同埋其他同事屌到痴線
心諗,你拍過下四葉草o者
開價100萬,弱鳩智
點解唔同yoyo friend
邊個係西女人
真係完全同 J 無關係
個樣好似Kara 具荷拉
Trust me bro
由細到大都覺得佢個樣有少少似輕度同唐氏咁
照騙呀仆街妓者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞