JPEX:我們沒有實體,沒有負責人,但我們有未來,我們有夢想!

317 回覆
442 Like 40 Dislike
出金限1000,手續費999,呢D叫去中心化?
屌 cls
加加都可以加入一齊呃
之前個個講到加密貨幣幾安全,點都搵到啲錢去咗邊
呢 D 應該唔使坐嘅。得個 20 定 21 歲。會比次機會卦。
你估比苦主睇咩,
比傻仔睇咋
識玩食中黃屍愛自由既念佢地一聽到呢d個腦就會high
佢個交易所咪就係中心, 又點去中心化
苦主咪傻仔
其實落到廣告,唔係可以查邊個落廣告?
個雞棚係成班老千搭出黎, 班傻散仲妄想可以攞返啲錢

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=122108304554033985&id=61551019568974&mibextid=qC1gEa
認真呢啲反而仲危害國家安全,全力支持改告顛覆國家
又可以凍結充公資金
告串謀詐騙太麻煩
拉咗兩間嘢嘅兩個公司秘書,佢地會負全責。
加句資金懷疑用黎助長外國勢力
要追就唔難
只要有傻仔邊度都有jpex
個幾千萬係喺被人拉嗰班人度抽起
班老千啲錢都起唔返出嚟
呢鋪政府同差佬點都輸 點都柒架啦
冇大台
JPEX:我們沒有

淨係個標題, JPEX:
係咪AI自己整出黎

d$可能上咗月球
e家仲覺得唔係騙局個d人,唔死冇用架啦
當自然淘汰啦。

佢出黎撚狗,e單呃幾十億,洗乾洗淨全身而退仲日日撚狗,個朵響到不得了。

你要知,JPEX過去接觸唔同層次既人合作,會用唔同人,佢哋未必直接有證據同Jpex有關係,但佢哋背後係同開邊堆人做野,做開咩生意,商場上其實一定知係邊堆人搞,
好多人唔係你搵個nobody 就可以同佢哋傾合作。
好多就算最後傾唔成合作,都會知e檔野大概係邊堆人。
只不過完全冇證據唔開得名。而且e家話知一定要去協助調查。
駁唔到
貨幣本身係安全嘅 因為外人淨係知啲交易記錄 詳細嘅內容資料得本人同交易對象先知 佢個概念就係你做嘅交易之前或之後去咗邊
但依家問題係班傻豬將啲原本應該自己跟嘅嘢比哂個平台搞 自己淨係等收錢 咁入面比人整色整水都抵死啦
冇實體又收實體錢?夢中收錢啦屌!
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞