第503D章 《逃犯(馬來西亞)令》

20 回覆
30 Like 1 Dislike
嚇到佢瀨屎未
以前就牙斬斬鬧人犯法
拿督好似好大粒
個女 可能有豁免權
咪太平紳士啲friend
一萬幾千個一定有啦
李家超稱通緝犯要結束被通緝只有一個辦法就是自首,自首可以獲得法庭考慮減刑,否則終生通緝,日日擔心拘捕,惶恐度日。
至於警方如何拘捕按實際情況,會與不同地區有不同合作,相信在終身追捕時一定有空間,不容逃之夭夭。
講白少少 邊個走左去大馬??
唔太熟單野 淨係知林詐
拿督女
佢都有sell 咩
有無cap 圖分享下
地方貪污得勁就唔會有法律效力架啦
其實得啲紙同字
返嚟自首啦,同藍營朋友倉底見好過提心吊膽享受榮華富貴
快啲自首
要支持下
李宗緯都係拿督
成龍又係拿督
你覺唔覺得佢地好大粒?
習近平出手未
如果佢依家犯國安法係咪就唔使移交?
/莊寶是馬來西亞華僑富商,是中國光大控股有限公司的創辦人和前主席,其家族生意有珠寶、娛樂、紙業及房地產,身家估計至少有8億。於94年因串謀行騙及發表虛假業績年報罪名成立,被判入獄5年,上訴後獲減刑一年,他出獄後遭中國光大控股民事索償連本帶利三億三千多萬元,莊氏償還當中二億七千萬元,直至04年雙方達成和解。05年回流大馬並擔任馬帕斯集團顧問,08年獲馬來西亞政府封為拿督。//

佢死鬼老豆咪又係個老千嚟,根本有其父必有其女,冚家都係唔坐過監都唔安落。

同埋,馬來西亞拿督有好多種,有啲聲稱由地方政府頒嗰啲有錢幾皮嘢就買到,正常聯邦政府論功行賞嗰種又點會頒呢啲榮銜俾個老千監躉啊。
建議莊女士可以問下細妹條仔拎入冊心得
問米問佢自已老豆都得,佢老豆當年都因為串謀詐編喺香港坐過4年監,盡得老豆做老千嘅真傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞