習近平其實係憑乜嘢做到國家主席?

171 回覆
30 Like 75 Dislike
唔係咁囂張懶叻撩事鬥非
戰狼到係地球上都就快冇晒朋友
中國演技最好的人
依家化為污有,一拍兩散
證明政治制度唔改革,你搞再多既野都冇用
但係一黨/ 一人專政又根本改革唔到,所以結論得返一個......
憑佢有能力將問呢個問題嘅人消失
問過呢個問題嘅人都冇得再問

言論自由quota

0/1

我笑嘅唔係笑權鬥,係笑佢啲料有錯呀,薄熙來係重慶市委書記,兵從何來?
七上八下習總都要躝啦咁
佢躝唔躝係一件事,佢有冇利用完就一腳踢走王歧山係另一件事
因為國家主席選左習近平做國家主席
家陣佢外交, 經濟 全部失敗
黨內/國內已經好不滿

所以佢想一直統治落去, 就係得番攻打台灣 呢條路
當時一直講緊新四人幫
又唔係得 薄熙來一個

中央政法委書記周永康、中央軍委副主席徐才厚、中共重慶市委書記薄熙來和 中央辦公廳主任令計劃

周永康掌握全國維權力量, 即係武警/公安
徐才厚是解放軍二號人物
令計劃 是大內總管, 就連 中南海保鑣 都係佢管
令計劃都唔係佢哋嗰派

江派一早就揀咗習大大啦,17大已經入咗局,點樣兵變但斷正之後先揀習大大

38軍進京勤王係12年喎,你哋啲料好有問題
你神化咗佢 只係天時地理人 任何一個人係個個位成長 機遇就會做到
深藏不露笑死人 佢一定唔會想樹立咁多仇人 他只係一個柒頭 玩鋤2輸身家嘅廢物
你講黎聽下
我覺得佢連咩係馬克斯主義都唔會知
唔通搵你做咩柒頭
淨係識上連登
咁你打完黑貪仲黑貪,即係打咗飛支
可能佢連 馬克斯 係乜水都唔知
我相信佢對馬列理論背到滾瓜爛熟,尤其係辯證法,連數學都可以推翻
1+1 唔等於 2
因為 1個男人加1個女人會生B,多過2,你錯!
根據現今無敵國安法之下,我絕對認同同支持習大大,你對!習大大一定係背到滾瓜爛熟的!支持佢繼續加速
支持加速師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞