有人食放題食到條魚入面有一堆蟲....

832 回覆
1467 Like 102 Dislike
𨳒 … 核突到咁都仲食得落,事主真係能人所不能,正常人都應該報食環,呢間閪店見事主咁好雙乳,仲唔揸大力啲,要事主畀足錢兼收加一,真係岸戇鳩冇藥醫
屌那星
依加香港d餐廳好似已經冇曬呢d危機應該能力
十間餐廳九間態度差 錢就識收 野食質素都唔講了
連最基本歡迎光臨 請坐 都好少聽到了
700蚊都唔免咁唔識do 依家咪仲衰
我自己係飲食從業員,想講黎緊呢幾年邊間餐廳做到呢啲基本野,邊間就跑出
唔免單即刻報食環啦
https://m.youtube.com/watch?si=FI1meFOaRieAGlWQ&v=oVOkEns4jUI&feature=youtu.be?t=20m10s

有部份魚種真係多蟲嘅
不過同意唔免單都應該畀個折
同意!
依加香港d餐廳好似已經冇曬呢d危機應能力
十間餐廳九間態度差 錢就識收 野食質素都唔講了
連最基本歡迎光臨 請坐 都好少聽到了
熟咗啦,本身鮮紅色
你個世界非黑即白真係好
俾錢係咩玩法 D staff心諗係咪傻 唔會覺得你好架喎
哇屌你老母
依加行行都缺人 要請正常人真係唔易
希望d餐廳老闆重視下侍應既training
以前人工仲低d, d侍應質素都不至於會咁差
反而d大公司,牛角、M記職員都仲識得講下歡迎光臨,想食d咩?
但依加連最基本服務態度都比唔到 真係好難怪冇人肯留係香港消費
勁juicy
屌你老味第一眼以為係日式炒面底
為大家著想,call 食環啦好嘛
Lm
多到睇到?
thx巴打
最大問題係請翻黎啲人水份好高,成日話人工低,但開價$80請翻黎好多都唔識做

但聽講$80已經係最低消費黎
條魚:食家問題
點會來貨問題 冇check冇洗架咩
幫佢call食環啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞