Anson Lo新片票房跌眼鏡「神徒」奇招吸客喪睇40場

133 回覆
8 Like 107 Dislike
醒少少都唔使自己一條友睇15次啦 水啲老公親戚朋友一齊睇keep曬啲飛,再加平日信用卡買一送一優惠,3、4轉都搞掂啦
買飛姐,洗鬼睇足
Anson 燶 演唱會定睇戲都冇街客
我諗起回魂夜
林雪:妖 你條忽得妹日光日白啪丸,十足十我老婆呀!
邊個老母有14個仔女
佢買又唔一定要睇既
咁都睇到
個餅愈做愈細 好似無諗過點樣吸新客 你估個個神徒都無限金錢咩
造市
買飛入場, 唔一定要睇
就算入左場, 都唔一定睇足全場

當年跌落黎號, 我知道最多都只係5 6 7刷
再者, 根據過往表現, 老作機會高
一個人帶600萬票房其實好撚誇張
其實都幾撚痴線
人地啲劇好睇係啲好多人可能一人睇1.2次
有啲好中意既可能最盡都係4.5次?
要啲人一人睇40次 比你上到第一有咩用?
代表你好叻?谷出黎架咋傻鳩
搵埋d錢咁樣派費
真係振興經濟有功
好撚嘔心,條Anal Lo日日夜夜開口埋口都講愛fans乜乜乜
Anson Lo個演唱會充大頭開咁多場都頂唔到
散飛散到穿ipo有咁低得咁低都無其他人睇(全部fans包底)
佢唔係以為903個我最同chill club個男金投票人數係真呀嘛?
好心花姐醒吓啦好無
帶兩個女睇5場咪有15張票尾囉
好多神徒都唔接受 包括我身邊可個。。
佢個台型好限制。。再者佢在過時過節個真樣 同我認知傳統靚仔 edison kobe 甚至ak Jeffrey 好唔同

其實呢個謝票場 在8號波落可日 同星期六搞左兩次,教徒已經俾左兩次錢

同我好記得上年阿媽有左第2個, 彭秀慧謝票時有個老女人話睇左4次,好感動但仲有唔明白, 睇戲其實要消化案情, 而唔係擦數據
係, 所以有600萬其實已經算OK
至少有幾萬人願意俾錢入場
諗吓都覺得辛苦
好心佢地醒下啦
Anson lo完全係一個lgbt vibe非常強烈既人
正常人係唔會enjoy佢做異性戀色彩強烈既角色架

就好似你似叫個女人扮男人做戲咁 仲要強迫人地話佢做得似
係唔適合就唔適合 即刻係你天生樣衰 天生身高155 仲迫人話佢適合做高大靚仔角色? 個個人都會有自己限制 係要接受現實囉

就好似美人魚搵個樣衰黑人做 仲要迫人認同佢靚
依條難答,4個答案都好似
其實學EDAN/姜濤搵返正常劇本/卡士都已經保底千幾萬票房
阿媽有左第2個 都可以睇唔明
果個呀嬸肯定智商有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞