陳怡真係好撚狂

432 回覆
186 Like 25 Dislike
佢哋最着緊只有錢
黃藍心底裡fucking care
佢個鼻係咪整過嚟
好似幾好砌咁款
牙怡一定係冤枉
呢條片好似好睇咼
聽得出,佢真係輸好多
好撚大球
留言話華記光頭佬都食咗誠實豆沙包
有冇圖
正義只會遲到
1。呢一兩年太受關注,成日比人搞
2。入去youtube、tg谷搞事個班人係一條team(無證據),淨係推論同2019個班係同一班人
3。話2019年美國個舊資金好大份,令對家(黃圈)可以有咁多資源嚟搞事(但佢比人洗板純粹係佢黑人憎)
4。話證監會以為大晒,呢度唔係北韓,係香港
5。話幕後有好多大佬想搞冧Jpex,而政府保護緊個班人,引用林鄭2019推唔到送中條例,證明政府唔係咁大權力

所以論點都係無證據,靠鳩up,為咗Jpex可以回復正常,屈埋證監會有黃人係度搞事,仍然唔肯面對現實
睇人仆街最開心
老老實實,今次係不分顏色咁屌柒佢/笑柒佢
其實陳怡邪惡過林作喎
麵包超人
第2條片睇完唔係好知佢講乜鳩。無犯法無拉人jpex仲運作緊,jpex人形蜈蚣套戥,咁點解你出唔到金輸到傻撚咗

不過同意佢講香港人被人壓榨,我都話撚知佢反正我最後一代
輸好多?
其實佢以前好似正常
係幾時無啦啦癲左變左又藍又白卡
好似又食生豬肉又盛
依家金融邪教都撈埋
咩淫黎架,雪姨個類??
高鐵、在大陸打官司、我身為香港人感到優越|陳怡 ChanYee
https://www.youtube.com/watch?v=H7q1_Ph47Bw
大陸踎廁、妒忌港人身分、大家少上大陸,運氣一定好|陳怡 ChanYee
https://www.youtube.com/watch?v=D3iMkLbZGMc

JPEX前已經話中國同香港係兩個唔同民族
我寧願睇啤梨好過
輻射肥婆
其實唔係個個人都聽得明佢講乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞