波蘭重要碼頭暗遭李嘉誠迂迴收購 疑聽令北京阻美軍備泊岸

151 回覆
121 Like 5 Dislike
果排其實好多人玩膠,咁吳北秋條on9 又中計,而家隻熱狗就執到寶咁拎黎用
咁講cctoy反而接近西方人價值觀
其實係你阻到佢就會整死你,所以中国人自己睇路啦,好日子仲未黎
有撚,CCTOY 嘅價值觀只係無權嘅共產主義者仲要係反修正主義嗰隻
事實係幫北京又好,想成機賺筆又好
佢以後係歐盟做生意只會更加難,d競爭對手實同歐盟委員會煮重佢米。
如果計算完仲幫刁大似計算錯誤多啲
佢之後做生意會困難多咗
其實你用錢收購都無用

國家政府話你有間諜可疑

係可以用國安理由完全充公
其實而家買咗係度做攪屎棍有用咩
到真係打仗緊急狀態乜都收歸國有架啦,到打完仗先會俾番你
唔係解密文件話佢當年想攞 但份文件冇講到最後有冇攞到 淨係有傳佢晨早有加拿大國籍
差啲唔記得有呢隻賤種 巴打記性好好
借問聲俾個p牌仔批死會點算
和黃改名做和紅
唔好意思,如果美國一句話要泊
你真係要畀佢泊
你有乜嘢bargaining power?
咁當然你可以強權之下,使用其他權力要一個商家佬屈服啦,咁全世界嘅政府其實都可以咁做嘅,由美國政府去到所謂嘅非洲軍閥政府

只不過在商言商,我只係問返一句,你話要泊我唔俾你泊,有乜嘢問題啫
日本仔早就睇透
影片技術想當年日本明明靚過美國
日本仔都只玩內銷
後尾都係要迫住買美國佬嘅Licence玩MPEG-2
誠哥仲收美金
同入咗黃世澤嗰個清單一樣囉不過好似話要俾50歐羅就可以解決

入肥仔list就應該解決唔到
為左啲小事咁快露出馬腳,好快波蘭就會搞9間公司
共產黨呢啲輸左咁多國家政權既垃圾黨無資格同美國相提並論,美國贏到開晒巷
問題係佢間接支持俄羅斯
你講嘅無問題,但今次應該係波蘭最緊張唔係美國。就算個business 唔畀泊,波蘭都會make it happen
最重要係佢全家仲住係香港, 一定受制於中共

除非佢全家一齊搬去加拿大住, 以後唔返香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞