[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(37) FEARNOT守望相助,願人人有飛睇港場~

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
fearnot們,進入最後直路,最後一星期。有無飛喺手?
我有暗中幫你哋,扮黃牛出低價去壓低個市,同埋吐吓苦口扮賣唔出。唔喺香港嘅我與你哋同在。
買唔到都唔駛愁,教你哋劈價。識還價,半價買到VIP位係唔難。

都係個句,至緊要係齊心同埋有耐性,愈唔志在,愈多意外。
買唔到你無損失,因為你唔會失去你未擁有嘅嘢。至多失去咗機會,機會就時時有。
至於黃牛就無喇,冇得退款,一過咗期就變廢紙。

所以勸fearnot要出價,就出限盤價,出最低價。推冧個市。
黃牛同買期權差唔多,時間愈近,價值愈低。你哋可以搵幾個心水位置,然後同十幾個黃牛講:
「1799我8折幫你買。如果都冇人同你交易,930/101可以當日交易,但最多出半價,過咗5點$600。

大部份黃牛賺唔到,至少想原價回本,其實已經唔值原價。今次比佢原價賣得出,下次只會更猖狂,包賺冇蝕仲唔搶爆飛。
但蝕過一次,佢哋唔敢再大安旨意。會謹慎小心,飛都搶少啲。

賣唔出面臨緊蝕晒,同蝕一半,你劈價一半,正常人應該選擇後者。輸少當贏。
你買唔到,都唔緊要,仲有其他機會。不過,對方就冇機會。

佢搵得你即係主導權在你手,咁你當然繼續劈價。再壓多1—200,就講有其他選擇更低。總之,個個都係咁講。
去到呢度,黃牛都會還價,咁你自己定心理價,目標係半價。

試吓,有6—70%機會,全部都咁做,仲唔嚇死佢哋。
當然,我最想佢哋去唔到貨,蝕到仆街。
真, 其實我睇唔睇都冇所謂, 所以我一定唔會食炒價
櫻采見到食物list無唐記就ban咗
呢單係咩事⁉️⁉️
好人一世平安
我地連登fearnot們 希望港場見到你地
呢啲黑歷史,唔知好過
唔睇有所謂嫁 不過黃牛就一定唔會買
大家想唔想試下izone成員食過既野
https://lih.kg/1364774
我都希望可以
Pop up store update

港場 tee sold out
Ching 仲有咩貨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞