假設你要同2位明星做愛 但2位年齡加埋必須大過100歲

1001 回覆
1979 Like 61 Dislike
Marisa Tomei(52)spider man homecoming個梅嬸
Monica Bellucci(52)西西里的美麗傳說,依家都仲係好正
過左數添

Ching食撚到咁偏
Marisa Tomei(52)spider man homecoming個梅嬸
Monica Bellucci(52)西西里的美麗傳說,依家都仲係好正
過左數添

Ching食撚到咁偏

唔算偏喎清,外國既話呢兩件都好正路
過左數添

Ching食撚到咁偏

唔算偏喎清,外國既話呢兩件都好正路

Monica Bellucci梗係搭Sophie Marceau
方中信 子華神 加埋啱啱好
羅霖 配 李美鳳/顧老闆/邱淑貞/關芝琳/曾華倩
樓上成班傻仔寧願玩兩隻驅風老野都唔學樓主咁玩
仲笑鳩人

一隻驅風+一隻正G > 兩隻驅風

四五十先係最正 係啲小朋友先唔識食
樓上成班傻仔寧願玩兩隻驅風老野都唔學樓主咁玩
仲笑鳩人

一隻驅風+一隻正G > 兩隻驅風

四五十先係最正 係啲小朋友先唔識食

Agger
簡個羅林跟住配乜都得啦
如果兩個三十五歲以上就好簡好多
林嘉欣 謝安琪
周星馳 吳孟達
羅霖 配 李美鳳/顧老闆/邱淑貞/關芝琳/曾華倩

再唔係 周海薇/鄺美雲/伍姑娘/陳法蓉/翁虹/李婉華都得
食鮑姐果手足真係
想像吓朱茵同邱淑貞一齊好淫咁lam你碌鳩
過左數添

李司棋 66歲
李佳芯 34歲
跟樓主揀個68歲

Meryl Streep

求其搭個肥苟算34歲

鮑姐好正囉,樓上d人都唔識野

又唔算話正 但蒙頭又okay既 唔太差

都話Ali係煙幕
李司棋 66歲
李佳芯 34歲

你係煎pan?
你真識食
有冇58歲
想配林嘉欣
或者60歲
配謝安琪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞