去泰國旅行點先可以安全啲唔比人捉去kk園區?

476 回覆
98 Like 527 Dislike
點解未聽過捉外國人
都係華人樣,同要後生,要cold call?
曼谷機會大過布吉 布吉應該冇野好驚
佢要詐騙中國地方
基本上係唔會要外國人
揸車都十幾個鐘 真係想捉人既去近kk園區捉仲易 而且華人多數去曼谷芭提雅
慎入 多片(緬甸園區打豬仔片)
https://lih.kg/bCgMECU
有個我自己開嘅tg谷
會講下詐騙園區
佢哋用咗 inDrive
喺曼谷只搭地鐵,包你安全。
泰國9月底起對中國遊客免簽 為期5個月
社會熱點
14:08 2023/09/13
官媒央視報道指,泰國內閣會議9月13日作出決定,對中國游客實施免簽政策。有關措施將由9月底開始實施,持續至明年2月,為期約5個月。

目前中國旅客入境泰國前,須提前申請旅遊簽證,平均需等待15個工作天,最長停留60日。泰國政府認為,簽證手續與規定複雜,是導致中國遊客入境數字不高的原因,希望免簽措施能帶動旅遊業增長。

去哪兒大數據顯示,該政策發布後,平台泰國機票搜索量較上周同一時間上漲超七成,泰國酒店搜索量按周上漲1倍。目前十一假期預訂開始起量,泰國免簽政策實施後,赴泰旅遊預訂量有望再次提升。

責任編輯:尹航
岩岩去完布吉番黎,感覺好安全喎。

利申自駕
單嘢根本唔關grab or bolt事
條友講嗰個app我就未聽過
咪撚去囉咁撚驚

一落機即刻痙攣行路去玩
自己行入去,就唔會俾人捉入去
唔係喎,已經癲撚到地鐵見華人就捉
成街都係啲鐵籠卡車,一堆豬仔係入面
真係搏唔過...捉左就一世
根據泰國國家旅遊局的最新數據顯示,今年前6個月,入境泰國的遊客人數達到12874999人次。其中,馬來西亞遊客數量最多,達到2067077人次。其次是中國遊客1442475人次,韓國遊客762599人次,印度遊客757611人次,越南遊客509505人次,俄羅斯遊客509505人次。

嘩 kk園區捉左八百幾萬人喎
大陸政府驚kk園唔夠人,傾好哂要放人過去
大家切勿中計
再嘈電9你
咁都叫“爭論”?

我純粹講個事實單嘢同grab冇關係
同埋grab喺泰國出哂安全

你話點咪點,唔會再覆你
諗返起前排有屋企人去清邁, 清邁格離就係KK園, 諗返都驚點解佢咁夠膽去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞