最強中鋒大對決

197 回覆
8 Like 79 Dislike
攞蘇同另外4個比真係得啖笑

佢果種技術根本唔夠細膩

打陣地廢七成武功 而且佢First touch控得衰
次次要彈離身修正

佢動作幅度都幾大 無論拎波 轉身 過人等等 總係無尼馬美斯果種典型南美球員既靈巧

我其實一直都有分析佢踢唔起既原因
就係佢技術唔夠細破唔到密集
例如短傳唔夠準 上腳個波唔夠痴腳

而且佢有d波係好明顯傳失就傳失啦
就算唔講傳波 佢控波都差啦

點同杜費利賓比
Torres la 係馬體會慢慢跑都歐聯決賽 finishing 仲好癲
陳7 係邊?
Torres 大戰球員 歐決12碼知唔知點黎 傷完返馬體回春知唔知佢個年單刀9成入 唔好淨係睇YouTube la ,杜奧巴大隻姐都要諗到佢技術無人咁好 癲到 淨講罰球都勁過利雲啦 反而利雲去左拜之後就無咁shine 個場咩入5球都係打飛機姐
侯活。
不嬲唔鍾意睇YouTube
由杜奧巴喺球彩台俾阿鵬叫豬油包開始 睇live睇到佢退休
可以好肯定講佢同托利斯技術一定唔係另外三個嗰皮

RL9喺多狗已經係戰術核心
串連護球過人樣樣有
佢同賓施馬蘇九根本打埋攻中嗰範都仲得

仲有技術不嬲主要係講控盤傳射四樣核心技術
你夾硬要講罰球把撚咩
咁你不如話比亞荷夫係技術天才 頭槌99
Big game做支點好有用次次入波冇乜幾個做到
罰球都係舉例姐 事實tor 同杜奧巴 大賽同球員生涯都比利雲更關鍵 除左利係多仔個期真係勁之外 ,咁杜同tor係歐決何嘗唔係戰術重心..?
Tor係轉左型 唔洗以前咁快都回哂春 ,巴哥又係超級pivot,final入埋個header
咁你話so9 賓勁啲我就唔識分 ,不過唔覺得點樣技術上唔係人地個皮
條友都on9點解中鋒唔比較得身體質素,頭鎚勁又唔計跑得快又唔計
得罪講句睇咁耐波第一次聽王子係靠速度
Kane既絕對力量同靈巧度都唔夠,對強隊易俾人mark死唯有墜後分波

講禁區制霸力,利雲可以搶點、怪腳、頭搥、控波轉身抽射,入球能力勁好多,可以講對住近年所有勁隊都入過波
都唔差
屌撚打Kane 利雲啦
佢出哂名必殺技係變速嗰下同起步嗰下爆炸力
咁你要再睇耐啲先
On9
唔係話佢呢d唔勁,但真係第一次聽王子係靠速度取勝呢樣野,由佢馬體會睇到佢退休都係咁話
如果記憶係車仔傷左唔入波個幾年佢咪岩囉, 但球迷既記憶係佢最後歐洲個幾年,點睇都係靠finishing靠腦
In his prime, he was praised for his pace, accurate finishing, and proficiency in heading.

He had the ability to find himself in goalscoring positions, using his pace and vision to get in behind defenders.

咁你不如睇多十幾年先
in his prime, 你讀多幾年書先啦 同所有人睇法倒轉 搵你教波就岩
搵兩段野出黎證明到d咩同埋睇多10幾年又點?
乜撚野
而家唔係講緊托利斯最強嗰範係乜咩?
我咪話佢必殺技係變速嗰下
俾埋球評你睇 話佢全盛期就係靠速度
你又話全盛唔計

Prime都唔計 咁計幾時呀柒頭
計退休後好冇?

自命獨特嗰個係你呀
托利斯唔靠速度都聽得出
俾埋球評你參考又話唔撚計
咪撚撐啦傻閪
我唔係要證明啲咩
反正有睇托利斯踢波就知佢好依賴變速同爆發嗰下

係佢話「冇見過有人話佢靠pace」
我先搵兩段野出嚟同佢講 唔會冇人講過
你自己碌返上去睇下你想點 又變左討論最勁係咩 講講下都要EQ急降 係咁先啦
Jokic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞