宮崎駿 最新作《蒼鷺與少年》首個預告 香港暫定12月上映

87 回覆
28 Like 14 Dislike
搵返張繼聰配得唔得佢哈爾粵配世界級
係日本睇咗
雖然宮崎駿鍾意搵非聲優配
但老老實實我不滿今次日配
真心有粵配會揀睇粵配 冇粵配可能都廢事入場...

張繼聰感覺都夾男主
真。究極。收山作EX改SP。暗劍殺
Final season part 3 I
好勁呀,全部都係男一女一
有一種氣勢,好似香港華戈咁
直接叫宮崎俊真·收山作 就得
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1700083295508152710

Studio Ghibli VP Junichi Nishioka says ‘THE BOY AND THE HERON’ will no longer be Hayao Miyazaki’s final movie.

The director has already come back to the office with new ideas for another movie.

笑死 又話唔係最後一套
彈出彈入的人生
滝沢カレン 配嘅 ワラワラ:
永續
原來隻雀係菅由將暉
睇嗰陣完全聽唔出
係咪話爛到仆街
唔知佢有無後悔之前果幾套話要收山果陣既戲好睇有口碑最後又反口唔收結果搞到整左套唔掂既作品出黎留低一個有遺憾既結局喺人生而覺得有少少可惜?
睇Pin 最新新聞
"又"話 未收山
第N次退休後復出?
睇嚟要畫到死先得
希望佢做嘢交帶好晒,唔好整到一半死咗唔湯唔水噉
半集 然後黑畫面都大把人搶住睇
跟住出啲「多謝,宮崎駿先生。」煽情文呃吓妹豬like, 又可以做半日熱愛動畫嘅文青
睇預告有D天空之城同千尋feel,好似唔差?
我睇個陣
仲有"幽靈公主Feel" "哈爾移動城堡Feel"
感覺似係佢以前作品當中含有嘅"元素"嘅"集合體"咁
台灣都本書賣

數返應該第8次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞