[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區 (4)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike

永遠是深夜有多好。是日本音樂組合,簡稱為Zutomayo。(ZTMY) 其主唱、作詞作曲均由ACAね 完成或合作完成。 2018年6月4日,其在影音網站YouTube上發布了《秒針を噛む》的MV,標誌著樂團的活動正式開始。
https://www.youtube.com/watch?v=GJI4Gv7NbmE

LM
Lm
Lm
咁快就有嘢sold out等我仲諗住遲啲先落單
我估月頭會refill 比果個月去演唱會既人order
我睇月尾
分配票可以拎去賣
分配票係呀
我個friend去到但我11月個兩場去唔到 我本人嗰張應該跟名冇得分配啦
聽講外國人唔岩名都會鬆手啲放你入去,不過我未試過唔知
但係我而家張票係國內 定係我都試下放出去
但如果人哋最後入唔到我咪好pk
想問下buy and ship嗰度會收你一筆代購費用 然後再收國際運費 Total收你兩次錢
咁其實係咪齋用其他公司嘅代運服務抵玩啲
早排盲入左沈香學初回
隻blu ray好撚正

想補完返舊碟初回係咪只可以食炒價

用集運倉收一次
黑白書同潛潛話α β都炒得幾癲
就快出發 又緊張又興奮
買完先醒起打火機喺禁運List
塊車牌到左 好正
不過d料有點太薄 有d彎
我上年追左潛潛話b Amazon JP 800幾
第一張初回都追左1000幾
想問下各位巴打,如果買多左飛海外可唔可以resell?
另外係唔係遲D會有多一輪飛賣?
可能都amzn jp月睇下一手定二手算,希望靚仔
唔得,今次我問得好詳細pia個邊
首先我國內同海外飛都有,咁一開頭問pia官方就話以為我係海外飛直接話冇得resell 後尾我cap埋圖畀佢哋先話唔好意思
但國內resell只有日本户口依個方法,冇信用卡退款我應該廢咗3張
所以大家下次可以唔使理
邊度仲有海外飛賣 完全miss晒
sad,買多左幾張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞