聲夢傳奇2丨任暟晴興奮曬陳卓賢IG畀Like 更新工作聯絡人惹離巢TVB疑雲?

47 回覆
13 Like 30 Dislike
《聲夢傳奇2》冠軍任暟晴(Jasmine)人靚聲甜,被視為樂壇極具潛力的新生軍。她近日密密在IG分享自己唱Cover歌的影片,其中她翻唱MIRROR成員陳卓賢(Ian)的歌曲《鯨落》,竟然獲得Ian本尊讚好,令Jasmine開心到飛起,更Repost曬命,莫非唔怕方丈小器嬲嬲豬?

Jasmine自從2022年10月贏出比賽後,一直都有為TVB的大型活動演出,前晚在《星光熠熠耀保良》大騷中,雖然耳機出現問題而失準,仍然識得執生解決,非常厲害!其實出道接近兩年時間,粉絲都好心急到底偶像的歌唱作品何時推出?Jasmine早於2022年11月,火速獲郭偉亮(Eric Kwok)及陳奐仁聯手,為她創作第一支個人單曲《Breath Away》,歌曲首次於《聲夢傳奇2海外踢館賽》中播放。

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3606095/%E8%81%B2%E5%A4%A2%E5%82%B3%E5%A5%872-%E4%BB%BB%E6%9A%9F%E6%99%B4%E8%88%88%E5%A5%AE%E6%9B%AC%E9%99%B3%E5%8D%93%E8%B3%A2IG%E7%95%80Like-%E6%9B%B4%E6%96%B0%E5%B7%A5%E4%BD%9C%E8%81%AF%E7%B5%A1%E4%BA%BA%E6%83%B9%E9%9B%A2%E5%B7%A2TVB%E7%96%91%E9%9B%B2
屋企本身有料
使撚一定要簽tbb
好似杜麗莎
綿 你學壞左
希望再壞啲
原來有2
佢上台唱親耳機一定有問題
你精神病好嚴重
都係TVB, 唔好話YUMI
我覺得炎柱都好似順眼過佢
一年壞一次,下次要畢業先有

聲夢算吧
觀眾群唔及中年好聲音.
TVB唔洗佢簽返10年8年約先俾佢贏?
未到18歲是咪法律上唔可以簽咁長?
鐘意粒豆豉眼已經bad taste
綿套衫輸哂
佢冇料啊麻
笑撚死人
佢屋企點都係中產啦
幾可愛
可惜唱歌好一般
153捧班大灣區中坑都唔捧自已
正常人都走啦
Aster單飛即刻出歌
咁點算
掛住聲夢個名又未離巢
老細煩膠group割唔割好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞