[RIIZE as one] RIIZE 討論區 (1) SM 3.0

442 回覆
7 Like 17 Dislike
Lucas當時係主推都唔攬 佢啱啱出道真係幾危
尋日rising sun 個個stage 好正🥲🥲🥲 今日siren 都係
元彬主唱擔當 有siren好驚喜 以為一定係玩結他
同埋好開心eunseok有多啲鏡頭同part sungchan都係!好驚喜🤣

我估get a guitar 可能留番係MMA 先🤣始終玩stage都係MMA 同 MAMA
Talk saxy 開頭補燈去wonbin 到好正呀!
成燦siren食咗勝漢段centre位 MMA可能係玩結他同回憶
元彬真係好eye-catching 扺佢做centre 諗起原定計劃本來應該係將太郎做
成燦係咪扮元彬戚眉
新人獎
我係 cover “Rising Sun” 嗰個舞台入坑嘅新粉
之前一直都係SM二代團嘅fans,呢排聽埋 get a guitar 覺得好有feel~

想問下大家 有冇 TG group 可以加
又或者有冇推薦嘅綜藝
牙熙一開聲真係俊秀咁 覺得佢哋幾有二代團feel
無記錯樓上都有愛麗同西珍妮
以我所知就冇谷 如果有人join都可以開返個
其實未有正式團綜 可以睇住WE RIIZE先
仲有Welcome to NCT Universe 有一半member都有份
咁啱既🥲🥲 我係exol
尋日MMA 都好正
Sohee 個唱法好似金俊秀,尤其是第一句 。明明音色好唔同,但會有幻聽 同埋我覺得元彬啲造型好二代團feel

我應該算是 ELF + SHINee World ,之後中間斷咗幾年,而家再重新追 K-pop

你講嘅綜藝我會睇住先
會有種 “不愧係SM” 嘅感覺,好正
大家如果有人開 TG group 可以叫埋我入去!
好耐冇追團

2位都好靚
本月6日,據相關人士透露,RIIZE將於2024年1月5日發行新單曲。此次回歸將成為繼今年10月發行的數字單曲《Talk Saxy》之後,RIIZE時隔3個月後的再次回歸。 ​
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞