[夏不違例] 曼城傷兵滿營販賣青訓勝利球迷討論區 437

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
咁foden 又冇得踢中間?
啱啱睇返夏水嗰兩球 全部都死角位仲要勁大力
好少見鏝城季中買人
唔會啦
衰賭波
發覺我鏝主場幾難坐滿
屌睇精華作客果區 空到
咁作客球迷唔入場都無計

Ea真係好憎曼城 例牌每年全隊扣速 但估唔到今年咁撚離譜 b華-8pac 面具佬黎左我城所以-4pac walker同廢龍-1overall 迪隊 洛神仲係高rating肥料 夏撚仲係90pac都冇 拎完三冠王成隊冇人真係buff左 EA西鳩利
不嬲垃圾game 獌d人永遠外掛一樣
見到b華69pac我真係笑出聲
啱啱睇返場波
佢地唔係好侵doku玩
doku都要適應下英超

蜘蛛同夏撚開始建立默契
係好事嚟

另外末段出嚟嗰三個新仔好好技術
咁明白點解哥狗肯放走火腿
因為大把後生仔好扭得
祖狗話齋 我地是但升個上黎都係palmer
因為當初撲救真係廢 買佢係為左佢腳下功夫
Hunter個個都食得嫁啦
Boob 好撚勁 推波同科一樣咁痴腳仲要可以一個扭幾個 呢件幻幻應該唔會放
一年一度波追狗屌住黎玩環節
如果唔玩既 我屌都費事啦 足球game就係得佢1隻獨大先咁嬲 football manager又唔係落場踢
原來Palmer都賣走埋
迪布尼跑得快過BWA
我地青訓求其捉隻上嚟都Palmer級數啦
Lm遲啲出佢又屌到佢仆街
見車迷覺得Palmer值40m仲可以打埋攻中
#ManCity failed with a £60M bid for Crystal Palace's Eberechi Eze on deadline day. Talks between both clubs were at an advanced stage and the player would have loved to link up with Pep Guardiola. However, Palace refused to move from an £80M asking price.

[via @MirrorFootball]

做咩仲買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞