有無巴絲係澳洲?

209 回覆
9 Like 4 Dislike
Perth
留多2星期only, 有冇咩地方唔去會後悔

不如講下你去左邊

去左kings park, fremantle, rottnest island, city of perth d shops 都行過下, 去埋watertown outlet 望下
有冇d即日來回/ 2日一夜既地方可以suggest 下

有無去食ciao 同alfred kitchen 呀
輕輕一推
曾經係sydney WH, 如果你係bondi junction搵工,千祈咪做bondi junction westfield food court既三文治店
個manager好閪,叫Erica,個老細叫David
兩個正賤人
仲有冇人係
仲有冇人係

Hi. 估唔到比人推返上黎
仲有冇人係

有冇準備plan去玩
睇下依到巴絲有冇推薦
仲有冇人係

有冇準備plan去玩
睇下依到巴絲有冇推薦

下星期五六可能去Byron bay
仲有冇人係

有冇準備plan去玩
睇下依到巴絲有冇推薦

下星期五六可能去Byron bay

Byron bay睇日出好正
有無巴絲係澳洲brisbane?
係Brisbane working holiday緊,岩岩朋友到期要走所以黎緊大半年都係得返我一個係到,想r下飯腳 唔食飯都可以識個朋友得閒出去玩,或者係到吹下水

利申:返工個到全部係學生兼唔係香港人,住個到都係。所以想識下人講返下廣東話

hi 想問樓主你依家仲係唔係澳洲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞