suetyic 呢條女算唔算ig 女之中最大騙案,十幾萬人follower 但真樣竟然係咁

1001 回覆
2113 Like 50 Dislike
左臂個紋身斬開十八碌都認到啦
所以你睇下條臭雞
真係男人隨時同佢講野條女都會幻想以為個個都想攪佢
而女人佢又好撚驚同正過嘅合照有比較,
亦同時摧毀埋佢副數碼裝甲
變相你見到好多KOL 至少都會同下Friend 之類嘅人合照下
而條友應該都係性格好撚差無乜朋友,
又中二病界中嘅天花板,剩係同動物影或者自High獨照,
唯一同佢合照過嘅應該都係佢表弟仲要佢著到勁密實驚俾人篤爆佢重甲重P
之後成日講埋堆心靈雞湯野
真係無腦狗公先信咩佢嘅男友視覺,咩With me 之類
其實自己閪痕搵老細又唔敢認又要扮矜持,含蓄,人畜無害,有愛心
真係好心佢收收皮先真係貪佢五短又無臉無血色咩
你睇下佢再過多幾年近30想搵傻仔埋單就進取啲架啦
到時睇下有冇啲仲爆過伍公子嘅野流出
我地就等花生
佢早年IG開Q&A,好多人問佢有無男朋友
佢好灑脫咁話佢唔需要呢啲嘢定點,講到自己單身好自豪咁
後來無乜點見佢講呢啲嘢,繼續P圖貼相曬波引狗公
應該都係等緊搵傻仔埋單
你講起呢單野
佢食相都算肉鳩酸
成日叫人Q & A係度釣金龜試水溫
釣撚足幾年都釣唔到都幾撚柒學人善價而沽點知無(有錢)人問津
同埋之前呢度好似先有人係IG 問鳩佢伍公子單野佢即刻淆底BLOCK 撚左人

呢條臭雞嘅衰野真係唔好俾佢沉,要推到2046
https://www.youtube.com/watch?v=3cU561UKfV4
精彩重溫,正常人睇過呢單嘢
應該唔會想幫呢條女埋單
一個唔小心監都有得你坐
唔想俾人食但又主動約人睇貓
之後又人格謀殺
再又扮弱勢
又扮天真
又扮未瞓醒
又扮入世未深
又人前笑騎騎後面放毒蛇
條女城府深撚過佢自己條溝
唔怪得條女咁撚鐘意埃及同養埋啲蛇蟲鼠蟻
又蛇又蠍真係蛇蠍心腸
單野最精彩一刻應該係伍公子句「屌唔撚係想食你呀」即刻反cup
句金句主要係保障咗自己先啫
伍公子呢句並無即時轉到風向,條女仲係繼續IG開火
只係條女自己柒,越講越顯得佢自己疑點多
成個風向先跟住轉
陳雪兒
條女走火入魔
唔知係咪Old News,條女而家IG熄哂留言功能
前排已經熄咗 估唔到仲未開番
垃圾
原來係咁
好人好者要熄留言功能咁陰功
有畫面
仲未30咩?
我印象中佢早4-5年前先大學畢業
應該仲未30
推多啲人睇到,唔好再俾人呃
27-30呢個range
cls
條女早幾日有新post
而家望到佢啲相,都不禁會諗卸下PS裝甲filter各樣嘅真實狀況係點
騙案要推
佢真人身形再肥d就真係同侏儒差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞