35歲A0 點部署好

566 回覆
118 Like 529 Dislike
你古寒,無禮貌,唔整潔,對話方式唔討好。

認唔認同?
好似鬼咁, 信則有, 不信則無
有人要話用科學去證明鬼既存在
有人話自己親身經歷
無論後者想說服前者話世界有鬼,但又拎唔出實證
前者都唔會信有鬼
除非有日佢親身經歷

而命運更神奇,好多時當事人順風順水時,自認一切收獲皆自身努力所得
但到某個折點開始發現力不從心既時候,又會四處問鬼神,殊不知病藥運之交替規律,造就事的成敗,更多的錢都無法扭轉規律,最終財到騙徒手中,心傷荷包傷

命裹有時終須有
命裹無時莫強求
想溝女過人世就返教會, 做義工
唔係百分百, 但遇到好女仔既機率點都會高DD

A0內向唔識溝女, 就同你老母講
唔使一個禮拜就會有好多三姑六婆, 姨媽姑姐, 老母個FD個FD介紹囡囡俾你識

不過咁情況下, 你要預有對方係豬茜既準備
同埋唔好諗住可以趙完鬆, 後果好大鑊
我撐你
玄學其實係未被證實既科學
太多神棍先被歸類為迷信

不過唔一定有財運先搵到錢
財係儲到幾多
可以搵得多洗得多

最後福人住福地
算同唔算 分別不大
做好自己 行善積德先係根本

我最尾揀左信耶穌
呢類型叫春post嚟講佢對答真係算正常
好合理
如果aware到自己閪,通常唔會好閪
閪人就係無客觀自我審視先咁閪

或者你揀錯對象,
次次都追啲自己高攀唔到嘅人

或者去錯場合,
例如落bar溝女但想搵乖乖女之類
會唔會你放太多時間落對你無興趣嘅人身上
頂盡4個月,feel到對方無興趣就轉目標啦
一年前開po搵緊30k一年後就搵多咁多
樓豬好叻仔
上hmd個名打月入8萬大把女啦
如果你自問有7分 咁去溝條6分既女
總之溝d條件比自己差既會容易d

同埋你盡量一開始用識朋友既心態去溝通
唔好成日諗點樣拉近關係
機會自自然然就會出現
自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?
https://lih.kg/3482925

其實我諗起呢個
會唔會你係佢嘅男性版
仲要佢都叫拍過拖,你都仲係A0
12歲。。
既然你都有心搵另一半,睇你對答都算有文有路,我又覺得試吓無妨嘅,咪當識下朋友仔囉
況且年中都總有啲係交友app識然後拉埋天窗嘅
曲線哂命,拉
老實講
好可能見到真人講兩句就會明

現實係唔會講大話,唔會話好似睇劇咁,主角萬人迷但35歲A0
月入8萬5用兩萬包個學生妹搵返初戀啦
試過幾多個先
當你25歲開始試9年
應該要至少approach過36至40個人(有傾超過一星期計果種,hi完對方已經不回果啲唔計)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞