港姐冠軍莊子璇被揭福建社聯骨幹成員身份 父親莊金勝為宗親會會長

393 回覆
893 Like 40 Dislike
現實係牛屎佬拎武器無故襲擊香港人都冇人會理
有乜問題?
大學畢業好有料? 你覺得 此句不念 大學冇問題?
連登仔吹到依d牛屎佬圍威喂好有勢力
住豪景花園咋條女
討論下人哋係同鄉會骨幹=好有勢力
話人係銀龍老板又=話佢間茶記好有勢力
到底CCPtoy 可以幻想人哋覺得幾多嘢
21歲𡃁妹做到骨幹成員(如果係真)係乜料? 同鄉會大把油水點會俾個21歲𡃁妹做到

你睇下自己講咩先?
有乜問題?
大學畢業好有料? 你覺得 此句不念 大學畢業冇問題?
你仲小學雞過習近平
原來係咁
乜原來連燈仲有人有睇咩?
但條女真係好撚正
屌 拍到成套文藝片咁完全無刺激緊張爭啲瞓著
全家廣東話都唔正,扮乜撚野港女個樣仲要勁撚樣衰
等等
唔好跟車太貼喎
好撚多人受屋企人要求簽呢啲位架喎 你哋有冇諗過佢自己都唔想架
呢啲位根本就係簽完都冇乜實際做過乜
而且而家香港好多年青人都係冇得唔聽屋企人嘅要求簽呢啲職位⋯。。。 讀書嗰陣已經聽唔少
你可以唔簽咩,父母叫到 ⋯
可能大家就會做鍵盤戰士講得出 「唔好簽 反面」
原來話人乜嘢料=一定要好有勢力
話牛奶仔乜料去做師傅嘢=師傅好有勢力
話窮撚乜料要食finedin= fine din好有勢力
CCPtoy真多弱智
同鄉會有獎學金拎
利申去過
你講莊姓港姐咪講
冇啦啦懶好笑抽習近平把鬼咩
幾廿歲人咪咁老尷啦
你講莊姓港姐咪講
冇啦啦懶好笑抽習近平把鬼咩
幾廿歲人咪咁老尷啦
21歲𡃁妹做到骨幹成員(如果係真)係乜料? 同鄉會大把油水點會俾個21歲𡃁妹做到

你睇下自己講咩先?
有乜問題?
大學畢業好有料? 你覺得 此句不念 大學冇問題?
你仲小學雞過習近平
原來話人乜嘢料=一定要好有勢力
話牛奶仔乜料去做師傅嘢=師傅好有勢力
話窮撚乜料要食finedine= fine dine好有勢力
CCPtoy真多弱智
可能係娛樂台仲睇TVB嗰啲傻閪小眾post?
條女正面好撚醜樣
篇野95%係chatGPT寫
miss fucking
MISS hokkin.
路人樣
已經喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞