豬頭Day vs 「港版IU」莊子璇, 兩個應該點排?

168 回覆
1291 Like 217 Dislike
真係咁熟牙Day跳新歌條片又唔見佢?
會9衝因為似幾易就屌到既免費雞
其實day都有踢踢地爆
https://youtu.be/hY4jARtH6Tk?t=487

記者訪問
day唔肯講熟唔熟絡, 唔肯講撐唔撐同學
個窿 鼻窿
Collar youtube新果條片個妝化得幾靚
gotta go mv D陽光一打落佢塊面到就勁豬勁樣衰
佢真係好多死角
咁宜家day有個正式演藝界o既身份(領o既團員)

就算LT阿旦同day算熟
宜家同唔會同day一齊拍跳舞片喇
IU?
右下角咪佢
直頭同班
做咩講到同班就熟

由頭到尾都係港姐果邊炒作
兩者而家為 “演藝界年輕新人”,但走嘅路線,係兩大兼相對嘅系統。(V台系統 vs 大台系統)
佢連中學同學/姊妹都可以一個唔該就踢走
個衰妹肯定off cam同班中學真friend 圍埋屌鳩條女
FYY其實靚佢好撚多囉FYY見到呢單新聞應該指住個Mon屌緊個記者
樓主殘障

唔好怪佢
福建小姐根正苗紅做學生會會長港大畢業選港姐
點會睇得起個學業平平發明星夢既舞蹈學會副主席南亞妹一齊玩呀?

點知人地真係爆紅左
福建小姐根正苗紅做學生會會長港大畢業選港姐
點會睇得起個學業平平發明星夢既舞蹈學會副主席南亞妹一齊玩呀?

點知人地真係爆紅左

唔駛羨慕,有強大祖國同鄉群體等作應援,好快就會 “轉彎扒頭”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞