有冇人討論下speed dating

174 回覆
5 Like 48 Dislike
清 月薪700K 落老蘭大把女😁👍
堅耶L嗰啲女好保守好plain jane吓。。。一般清唔會有興趣。。。 我唔清楚邊間會有女俾人玩到爛。。。係咪去教會賣保險賣地產嗰啲?
清月薪700K麻醉師嚟
清700K都滿足唔到前妻???
東正教
耶會個vibe怪怪哋。。。

首先,堅耶L嗰啲女女通常真係好悶好保守好plain jane果隻

一係就啲女女偽耶L特登走去嘍客買保險買樓

耶會莊嚴得黎又奇奇怪怪咁。。。 真係頂唔順
唔通落去冇啦啦say 個hi😂
不是麻醉
睇返樓主ching啲post有啲簡潔,speed dating識人前不如考慮加強下鳩吹能力先?講嘢淨係到point唔夠
似啦
是什麼?
其他專科
即係?
路過
完全唔覺得收入係決定你搵唔搵到伴侶
男既好睇年紀,外貌,其他條件如性格收入唔太差,基本上有把仔揀。

女既就睇男方性格,乾淨,性格大方,尊重對方,關心細心,識tum女仔開心。收入身高有番咁上下,有做運動有陽光感覺就肯溝女都好好。

男女關係唔係話搵多其他人1, 2 萬就包補實搵到,依啲野睇成個package, 每樣野唔太低分就ok, 但某啲項目特別高分,好多項目低分反而唔係好受歡迎。
負評係比你固執思想
人唔開放心態就好多野都cake cake 地

比你搵好多野錢都係咁話
睇來你社交圈子都不錯,其實自己朋友介紹會唔會啱心水啲。朋友加2nd level connection已經識到好多人。
你真係
搵到錢就代表識溝女?
你咁諗等同將錢同溝女能力掛鈎
咁我唔否定有部分女仔睇對方收入行先,只要性格唔太差,女仔自己又想結婚,就去馬。
當然選擇還選擇,真正相處夾唔夾行唔行到落去又另一問題啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞