[上連登唔匿名不如索性po埋個身份證號碼出嚟] 世一美斯球迷討論區 (64)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
中間個League Cup係美職墨超停晒嚟踢
咁樣好,捧左個盃已經無人可以質疑佢
咩pass?
Apple TV?
我訂開某個外國streaming 送咗個pass
有冇人發覺美職啲打氣黎黎去去都喺啪啪-啪啪啪
美斯果球睇幾次都起雞皮
原來碧咸幫美斯新請嗰個光頭保鏢係前海豹部隊,仲要係伊朗同伊拉克服伇過
因為今場先係第一場MLS
你睇左幾多隊呢?
Real Salt Lake、Portland Timbers、Seattle Sounders 、Austin FC fans大合唱你睇過未?
protect自己investment
手足睇好多MLS咁我真係唔熟 之前法甲熟啲
https://x.com/crewsmat10/status/1695610468918780256?s=46

呢一下究竟點知覺/指引到Cremaschi 落底

我印象中歐聯打車路士嗰次助攻dembele 又係咁 鏡頭人影都無隻 美斯一嘢比橫去個無人嘅位 突然之間傻丹先出現
因為我住美國
想有得入場現場睇波就當然就係睇MLS。
2009年開始睇到而家。
以前靠上網睇英超同歐聯

Messi magic
https://youtu.be/PYPsG6X4ErI?si=6VdMdNrIUYygYtb_
04:34 隻30號舉手要波,有意識前插
嗰下倒掛好好笑係真唔係咁傳法
呢下one touch 盡顯艾巴身價
唔修正直接撞俾美斯
技術同意識現役有幾多隻閘可以同佢比
ALBA 呢下傳波係呢段攻勢最精彩一下 甚至嘆為觀止過美斯cup 過人傳落底
但佢係巴又無乜呢啲
美中不足係耶迪連無follow cut back位拉空中堅
好彩對家又on99唔識follow 望波唔追人
搞到畫面上好似係純粹輸對中堅質素
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞