[BUNNIES] NewJeans討論區(51) - 打歌完滿結束, 下次CB ASAP

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
識讀唔識解

好寵粉
免治玩風靈真係癲
有諗過要為新牛紋身本身0紋
諗過紋tokki 依家又可以紋免治同款
關於學詞語同句子 去上堂會好啲
最重要多聽多睇 接觸多啲先易學得到
NewJeans諧潾因為第一次和Dior負責人打招呼太緊張所以比了讚

影片
https://twitter.com/i/status/1697619192915394560

諧潾尷尬地點頭後,突然豎起大拇指ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

🐱👍 Dior讚

貓貓的禮儀
https://twitter.com/i/status/1697602211214508040

諧潾也很認真打招呼

來源: theqoo https://theqoo.net/hot/2916086249

1. 啊,孩子啊ㅠㅠㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

2. 太可愛了ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

3. 那個尷尬的大拇指真的太好笑了ㅋㅋㅋㅋㅋ

4. 比讚的貓貓好可愛ㅜ

5. 姜諧潾好奇怪啊ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

6. 因為表情看起來很開朗,所以更搞笑了ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

7. 我懂ㅋㅋㅋ 我尷尬的時候也會那樣ㅋㅋㅋㅋㅋ

8. 貓貓的社會生活ㅋㅋㅋ

9. 諧潾看起來很像新進員工..

10. 我也跟著笑了ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 好可愛

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
原來ost係舊歌新唱 原唱係少時唔怪之得咁熟口面
少時都係翻唱
首歌1996年出 原唱係男歌手
咁都好啲
Btw呢首嘅玉part好癲
有位ching咁勤力每個comment都留個負評 如果將呢份勤力擺係返工上面,呢位巴打你一定可以年薪過百萬啊
Bot嚟試過凌晨4點 8秒就負
唔係翻唱歌 新牛歌點會全韓文
玉欣老公lm
Fuck off 牙
講得非常好!!
全韓文好好
有時聽聽下get up啲歌會好迷茫自己好似聽緊英文歌咁⋯
唔好咩
好chill勁有feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞