EGOIST chelly退出

36 回覆
8 Like 0 Dislike
回塘
Ryo問題啦

不過Chelly靠自己其實都好難紅

佢其實學nayuta咁入holo做下vsinger可能仲好啲
越做越霉咁 浪費咗佢
Chelly一早自己出黎單飛可能仲好
ryo當年揀3個唱歌好聽嘅都浪費晒
出完一輪歌就放置
Chelly實力絕對係冇問題的。都係性格累事,佢自己有喺廣播節目提過自己性格唔鍾意受人注目,喺街度聽到有人播自己嘅歌會心跳加速想逃走
佢自己都冇貨
一年都出唔夠一首
點養幾組人
こゑだ 單拖都唔係好得掂
supercell名義既話,佢有講左係出每個主唱只會出一隻ablum,合作一次就完,chelly係用ryo名義,先有keep落去

其實nagi之後拍啊麻枝淮,都算有少少名氣,koeda直頭唔得

利申,當時最鍾意係koeda..........
下?邊首
Ryo早過chelly走
都上年嘅事
轉咗韓仔發板
我捧開tia
こゑだ而家已經變左indie歌手同youtuber
tia間中出歌, 有開過畫展
希望reche單飛可以順利紅D
(3個都有入FC/fanbox支持)
其實依家supercell同ryo點?
Wiki又無話解散但好似好耐無出歌了
Ryo完咗psychopass之後已經江郎才盡
佢單飛出果啲歌 首首都好唔掂….
仲有活動緊
其他人淨係畫畫, 有Ryo整歌就得, 無話解唔解散
https://twitter.com/ryo_spcl
Ryo幾時先會放vocaloid堆歌上streaming
懷疑咁多個主唱最多貨就係初音
最後聽果首應該係1000000
今日個演唱會真係好好睇
買唔到飛
屋企呢加先睇直播
唱Extra terrestrial Biological Entities D歌
真係不得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞