patpat黑

43 回覆
1 Like 0 Dislike
幾多%?
啫係唔過30%?
無標明
重有其他成份既
例如vitamin c 同其他extract
licorice?
無。
其實支peeler 重要溝 collagen 藥水
有plant placenta , aloe Vera 等成份
咁點解唔TO peeling solution加TO arbutin serum加TIL collagen serum自己做
起碼成分夠曬安心
我呢套藥水係醫美瘦程(香港都有幾間有呢個treatment)
包一套保養品
有齊驗證同教學
我都係同代理商直接入貨
今日去萬寧買左黎試
你當初用左幾耐發現開始淡
本身冇黑,我係去粒粒
早晚噴幾下抹幾下,一個月應該會白淨好多
期待效果 thanku
去粒粒建議做陶瓷肌,
我背脊做左3次,好有用
不過陶瓷肌只可以做皮膚活躍地方
做pat pat 果d位會無反映
我都係相信番有醫學文獻支持嘅治療方法
珊瑚矽針暫時冇整體皮膚科醫生認可,又冇臨床醫學實驗數據
https://www.instagram.com/p/Ctt6PysPuvU/
angel絲打希望你散播偽科學適可而止
喺IG就算
喺連登唔該保持公開透明安全
我其實前幾日已經搵到你間美容院,不過覺得一次半次就算啦
如果係美容院打手就唔打算姑息
我間美容院?
我唔係做美容行業

求奇都係屋企揾到一堆果酸
家用都大同小異

之後我就轉做cps (都要做20-30次先有用)
我全部自己買藥水做
包括陶瓷肌同
cps (所有脱毛公司例如dermes都係做呢d)
好多美容界朋友搵食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞