有冇人聽Ellegarden

67 回覆
22 Like 2 Dislike
求一張
係咪唱marry me嗰隊?
會去嘅朋友不如tg傾?
求一張飛喺Carousell收唔到
好想買tee, 係咪已經賣晒?
賣晒
Thx
睇完,好撚正呀!
正到仆街
以為會冇merry me

好似冇my favourite song
毒撚最愛
有睇,好正
btw做乜個個回覆都有個負皮
有無人同一時間睇完ellegarden呢兩日有睇OOR? 啱啱睇完OOR覺得好攪正, 但都係鍾意ellegarden嗰場多少少。 九展細場,好似fans club meeting咁,距離好近。 加上大家差唔多時間唱完,ellegarden連埋兩次encore唱咗25首歌, 而OOR只係唱咗18首, 而細美已經50歲嚟講,真係好撚堅!
細場貼d互動都多d, 細美都鐘意唱live house多d
ellegarden d歌本身好爽唔拖泥帶水, 就算出fest都可以唱16-17首
海外個setlist同日本場差唔多, 睇ellegarden live真係好滿足
認同睇ellegarden live好滿足, 真係好正! 我最佩服係細美已經50歲,仲咁唱得。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞